pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Monday, January 9, 2012

Contest : Edit Gambar bersama Naura dan Yana

ASSALAMMUALAIKUM...
sedar tak sedar post kali ini dah berangka 601! 
dan nombor bertuah 601 adalah untuk Contest Edit Gambar bersama Naura dan Yana.
Contest ni dianjurkan mereka...
Nak Join,? Klik banner bawah ni..
DRC join sebab DRC memang suke edit gambar, kalau nak tau, edit gambar ni ada dalam salah satu 10 perkara pelik DRC. tengok sini.
siap ada contoh gambar yang DRC edit lagi..hahaha

Ok, syarat-syarat untuk contest ni mudah je..
TAMPAL, FOLLOW, LIKE, TAG, LINK.
senang kan?
So, berikut adalah gambar DRC untuk contest ini :

SEBELUM
Sory ea, muka DRC berminyak. takde make up artis time ni..heeeee

SELEPAS

DRC memang suka edit gambar dan letak kata-kata yang menarik supaya, selain dapat menikmati gambar, kita boleh baca. Bergambar juga salah satu dakwah, jadi kita tambahkan dengan kata-kata yang mengajak kepada kebaikan untuk menarik minat orang lain untuk membaca dan berubah kepada kebaikan.

Mereka yang kena tag dengan DRC :
Abang Macho : HYZ
Akak Panda : IBAH

DRC psssstt : DRC tak harap pun boleh menang. Juz share kreativiti kepada semua untuk menyebarkan kebaikan... Dunia kreatif pun boleh di'Islamik'kan tau.. So, kenapa kita tidak rasa terpanggil untuk membuatnya? Cubalah.. Pasti ganjaran terhebat dari Allah untuk kita.. Yakin!!

5 comments:

Ckin Kembaq said...

wah!contest lagi?hehe

fatin amalina husna said...

gudluck!!
nmpak cntik..subject dlm tu tnggelam tmbul..

DRceria said...

@ckin : kali ni orang len punya contest, juz join je...

@fatin : TQ... :)

capt. keon alhan said...

gud luck!

Cik Yuyu said...

Hikhik. mule2 tuh siap cari lagi tau mane la subjeknye.. rupenye dh termasuk dalam tembok. hehhe. smart2. gud luck tau! nk join bleyh.. :P

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...