pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Sunday, January 8, 2012

7 Januari 2012 : Birthday DRC versi Dewasa.hahaa

ASSALAMMUALAIKUM...

Korang rindu kat DRC ker..??hehehee...
lamakan menyepi...hehehe..
Eh, kenapa DRC tersengeh2 ni..??
Korang tak tau ke hari semalam hari ape..??
hehehhehee..
ehemm...ehemm...

DRC ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada semua yang mendoakan DRC.
InsyaAllah, doa-doa kalian makbul dan berkat untuk DRC.. aamin..


Untuk 7 Januari 2012 kali ini, bufday DRC versi dewasa..hehehehe..
Kalau sebelum ni, DRC masih dibawah umur, tapi sekarang, DRC dah 21 tahun!
Ok, apa yang menarik untuk bufday kali ini adalah seperti berikut :

DRC dapat satu hadiah yang istimewa dari seorang blogger, iaitu 
Cik Tehaa dia bagi DRC satu kad ucapan..
Nak tengok kat ucapannya, p kat blog Cik Tehaa..
atau kat bawah ni..
#Sorry DRC kidnap kad ni..hahaha


Terharu sangat sebab cik tehaa buat satu entry untuk DRC sorang..waahhh..!! :)
memang speech less lah...


Selain dari kad ucapan, FB DRC pulak penuh dengan ucapan dan doa. Terima kasih ya..
Sebelum ni, DRC kunci untuk sesiapa nak 'conteng' kat wall DRC untuk akaun pertama.. 
tapi kali ni DRC dah bukak dan alhamdulillah, ramai yang doakan DRC..hehhe..
Walaupun semalam DRC terpaksa masuk ofis sekejap. tapi waktu petang DRC curik2 masa untuk keluar ke bandar dengan kakak DRC..
DRC belanja kakak makan pizza..heeeeeeee
pizza 7 cheese!!! Cedapp tak..??

Lepas je balik dari bersiar-siar dengan kakak, DRC tak melepaskan peluang untuk berjumpa dengan kawan-kawan untuk potong kek, yang diberi oleh kakak. 
Senior (mentor DRC) jugak turun alor star dari KL...hehehe

Istimewa masa potong kek ni adalah, kawan yang pernah baik dengan DRC sejak semester pertama hadir bersama.. terharu jugak bila dia datang sebab tahun ni lah tahun terakhir DRC nak menyambut kelahiran di rantau ini...

Tak pernah DRC lupa untuk mereka yang telah menghadiahkan DRC hadiah2 yang cantik dan menarik sebelum tarikh hari lahir DRC.. Antaranya ::
1. SAMSUNG GALAXY Y

Hadiah yang termahal nilainya..!!
DRC tak pernah beli handphone sepanjang hidup,heheh... Asyik-asyik orang hadiahkan handphone je kann...? Terima kasih pada kakak pertama DRC..!
Dia yang hadiahkan samsung ni pada DRC..hheheh.. Akhirnya terlerai jugak rahsia pemberi handphone ni... Actually, ayah pun tak tau DRC ada handphone baru..huhuh..

2. Koleksi Cerpen Terbaik Remaja!

koleksi cerpen ni, seorang kawan DRC seperti yang tercatat dalam gambar tu namanya yang telah memberikan DRC hadiah ni, semasa kami celebrate bufday bersama-sama bulan disember lepas... Sengaja sambut awal..hahaha.. Lagipun, inilah rutin kami dari dulu lagi setiap tahun ada sistem barter yang diamalkan (tukar hadiah). Memandangkan bufday dia bulan disember, DRC pulak Januari, so tak salah rasanya nak tukar2 hadiah kan..???

3. Kopiah Cantik!
Cantik kan..?? Kopiah ni seorang ustaz (sama tempat keje) dengan DRC yang bagi.huhuhu... Apapun, memang sebenarnya DRC nak beli kopiah pun, tapi dah rezeki untuk orang hadiahkan.. jadi, tak salah rasanya DRC nak save cost untuk beli kopiah...

DRC pssssttt : Setiap umur yang bertambah, harus amalannya bertambah... setiap amal yang bertambah, semakin tunduk kepada pencipta.... Allah memberikan kita seribu kemanisan dalam hidup untuk menerokai dunia sambil mencari permata untuk akhirat.. Jangan pernah sia-siakan usia dan umur yang bertambah!! Terima kasih Allah atas nikmat umur ini... Alhamdulillah... :)

7 comments:

CekbOlat-bOlat said...

wahhh.. bynkyee.. thniah =) selmat hri jadi ye DRC =)

TehaaNFM said...

wah! best betul :)

#Your welcome DRC!

e-lyana said...

happy birthday DRC :)May Allah bless u :D

DRceria said...

terima kasih semua... semoga doanya dimakbulkan oleh Allah SWT..

Ckin Kembaq said...

wah! 7 januari..selamat hari lahir..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki naa.. ^_^

nak tengok doodle tu, klik sini:

http://www.apisv2.com/

Nurina Izzati said...

alamak. dah terlambat. apa pun, nurina doakan semoga Allah sentiasa lindungi abang, dan berjaya dalam segala pekerjaan yang dilakukan dunia dan akhirat. semoga dapat jadi pengacara yang islamik suatu hari nanti. sanah helwah. ^^

nur_za said...

bak 1 hadiah..hehe..(xmalu minta)
happy brtday..lmbt yer wish..apa pun...gud luck DRC

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...