pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Tuesday, May 14, 2013

Lagu Pilihan DRC Bulan Ini

ASSALAMMUALAIKUM

Hari ni DRC nak habis masa dengan blog.. Tapi tak ada lah habiskan masa sangat, nak luangkan masa sikit untuk jalan-jalan kat blog kawan, dan coretkan komen di entry korang..
Yelah, korang tak komen pun kat entry DRC.
:(

But, it's ok.. Entry bulan Mei ini DRC nak kongsi lagu pilihan DRC bulan ni, iaitu..

AFGAN - JODOH PASTI BERTEMU



Liriknya sangat best!
Lantunan vokal Afgan memang tak sapa yang boleh tiru suara dia..

Sebelum ni Afgan hit dengan lagu Terima Kasih Cinta..
Cuma DRC suka lagu Padamu Bersujud.
Memang superbbb!
Layan yukk

DRC psssttt : Ada lagi 2 paper final exam yang nak kena hadapi untuk semester ni.. InsyaAllah, doakan DRC ye... :)

4 comments:

Mizz Aiza said...

good luck untuk exam.. :D

Acik Riotaro said...

pesan cinta pn best..

TehaaNFM said...

Good luck another 2 paper, :)


tehaa last paper tghhr ni.. hehe

TehaaNFM said...

Good luck another 2 paper, :)


tehaa last paper tghhr ni.. hehe

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...