pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Friday, April 6, 2012

Happy Birthday Deria Rasa Ceria

ASSALAMMUALAIKUM
~DRC nak lompat tinggi-tinggi, sampai cucuk atap, apa dalam hati, praktikal dah tamat~
Seronok bukan main lagi...heheheee...
Terasa selesai dan lega rasanya apabila latihan industri dah tamat hari semalam, 
5 April 2012...! 
Dan Hari ini, 6 April adalah hari kelahiran BLOG DERIA RASA CERIA.
SELAMAT ULANGTAHUN DERIA RASA CERIA.

Apapun, semoga panjang umur dan murah rezeki blog Deria Rasa Ceria nie..heheh..
bukan blog je, dengan tuan nye sekali..
Semalam, berakhirlah praktikal DRC,, gembira berguling-guling..hahaha..
Tapi kejap je happy tu, sebab lepas ni nak kene buat report dan presentation..
Apapun, DRC ucapkan berbanyak terima kasih kepada sekolah ______ sebab menerima DRC untuk membuat latihan disitu dan kajian terhadap organisasi..
Semalam jugak, staff2 buat tezutan untuk DRC...
jom tengok jamuan Pesta Pizza DRC..hehe







DRC pssstttt : NAk terbang tinggi-tinggi.. Inilah kemuncak April DRC.hihihii... Apapun, terima kasih kepada pihak sekolah, cikgu-cikgu, student-student and all my haters..hahaha.. Mohon maaf ye kalau ada salah dan silap, zahir dan batin, fizikal dan mental... Doakan DRC sambung belajar dengan jayanya... ! Korang jangan jeles tau pesta pizza ni memang terrrbaaaeekkk! Malam ni DRC ada shooting Akademi Pendakwah Muda bersama dengan krew TV Al-Hijrah... Wish me luck... TQ >.<

9 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

amboii DRC, selamat ulang tahun blog Deria Rasa Ceria ! :)
wahh, ade pizza tuh! sedap nyeee.. btw, DRC ada shooting nanti?? Gudluck tau DRC blogmates cik ibah panda! ^^,

sis92 said...

hppy bday blog DRC :)
semoga maju jaya :)

fatin amalina husna said...

wahh..seronoknyaa..tahniah drc..dah habis boleh lar relax kejap..btw epy bufday blog drc..moga akan lebih maju kehadapan..^^

ciksukaberangan said...

tahniah dah tamat praktikal. moga ceria sokmo :)

misyamissyou said...

wahh dah abis LI..tahniah!

Faizz's Jamil said...

selamat hari lahir blog DRC , tahniah sebab berjya habiskan prac ! may Allah bless u bro , btw anda di TAG !

Aliff Haikal said...

selamat ulangtahun drc ! :):):)

Ckin Kembaq said...

dahsyat.. "all my haters".. ^_^

ctk said...

wah.,..mesti meriah kezutan tu...hehehe..tahniah ye...n tahniah jugak buat blog DRC yg ke 4 thun...fuhyooo.lme tuuu :D

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...