pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Wednesday, March 21, 2012

Wordless Wednesday #4 (Zaman SPM)

DRC pssssttt : Time ni form 5, tengah tuisyen petang dengan cikgu math merangkap cikgu add math.. kena pulun time ni sebab cikgu intan nak bersalin... Nak tau math DRC time SPM dapat berapa? Heheheee....... Cuba tengok betul-betul kat papan hitam yang hujung atas kanan tu, tulis "SPM - Infiniti".. Memang tu le tebiat kami satu kelass...hahahahaa

5 comments:

Phat said...

sempat lagi tu hehehe

Ckin Kembaq said...

bestla ada kenangan bergmbar nga cikgu dlm kelas..kita tak ada.. ^_^

sis92 said...

haah la ..sis pun takda gambar dlm kelas ngn cikgu

rindu sekolah =)

DRceria said...

dalam ceria2 pun time sekolah,,, kat sekolah ni la yg DRC terima satu pengajaran yg AMAT besar dalam hidup....

Cik Pensil said...

wahh.. kelas ni lelaki lagi ramai dari perempuan..

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...