pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Tuesday, March 27, 2012

BLOGGER IS GETTING NEW LOOK IN APRIL


ASSALAMMUALAIKUM

Seperti makluman, kat dashboard masing-masing, mesti ada tulis macam tu kan?
Apalah wajah baru blogger kali nie.. DRC saje je tak nak upgrade sekarang, sebab DRC memang nak wajah baru bulan April pun.. 
Sebab bulan April adalah ulang tahun Blog Deria Rasa Ceria ni..
Kan pada awalnya DRC memang nak renovate layout blog nie bulan April tapi sebab virus menyerang, terpaksalah diawalkan....
Apapun, DRC harap sangat kalau blogger nak berwajah baru, harap2 still mesra pengguna macam sekarang ni..
Mudah, senang dan mesra pengguna...
#macam trademark pulak..

DRC pssssttt : Apapun, bulan April memang ada kisah disebaliknya untuk DRC..hoHOhoOO... InsyaAllah akan lebih baik dan bertambah koleksi cerita sepanjang 2012 ini....... Kawan-kawan, DRC minta doa semoga urusan DRC akan datang dipermudahkan... Memang tak minta dikecilkan ujian tapi kalau ujian ada doakanlah DRC tabah menghadapinya...... Ok, Khamis ni kena pergi Shah Alam.... Agak-agak ada majlis ape???? >.<

6 comments:

Radin87 said...

cer citer cer citer DRC. hehe.. Nak dengar gak apa citer yg menarik tu.

DRceria said...

Radin :> tunggu la dulu yeee...hehehe

kucob@ said...

siip..... mantaf. amazing blog!
salam kenal!

sis92 said...

tapi sis lagi suka yg lama sobsobs

shafiq said...

herm , aku dah try dah , tapi alih2 tukar yang lama jugak . he3 , aku suka yang lama ar bro ..

CekbOlat-bOlat said...

yg baru pening kepala.. =="

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...