pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Monday, December 19, 2011

Praktikal 2 : Ambil semangat peserta program!

Assalammualaikum, semua....!
Hari Isnin yang memulakan minggu kepada anda!! :)
Pagi-pagi tadi, DRC dah dapat kuntuman senyum dari pakcik arab yang jual roti canai depan kolej...!
Yeahh! Alhamdulillah... Sebab apa...??
Sebab pakcik tu tak buat order yang DRC minta... aduihhh~~
Laporrr lah jawabnye..... Tapi DRC senyum kat pakcik tu dan terus pergi sebab waktu kerja menghampiri....

Hari kedua praktikal dekat tempat yang masih dirahsiakan lagi...errrmmmm...
Hari ni, DRC terus ke kawasan program yang semalam (sambung hari ini)
... dan terus melakukan kerja-kerja :
- membantu menyediakan makanan para peserta
- membantu menyiapkan persiapan pendaftaran peserta baru
- membantu para peserta dalam pemahaman soalan penceramah.

DRC dah sihat sikit, cumanya hari ni DRC curik kekuatan dari semangat para peserta program!
Yeaaahh!! Subahanallah... Peserta-peserta semakin bersemangat untuk hari terakhir ni..
Apapun jom DRC kongsikan gambar-gambar hari ini...

DRC psssttt : Sungguh hari ini DRC tak sarapan lagi... Takpe lah pakcik tu tak buat order DRC sebab dia dah lupa kot... banyak order kan.... Esok nak pegi opis awal nak sarapan dulu... even air je pon..! OK! Ambil iktibar...! Anyway, DRC mewakili pihak yang menguruskan program, mengucapkan terima kasih kepada adik-adik yang menyertai program dan memberi komitmen! Terima kasih sangat... InsyaAllah ada rezeki jumpa lagi yer.... Ada seorang adik tu,, dia mintak FB DRC, tapi DRC bagi no handphone nanti DRC SMS nama facebook sebab nanti diorang pelik pulak dengan nama FB DRC..wakakaka!! :)

2 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

huhu.. drc, ade program ape nie?? agaknye pakcik yang jual roti canai tu nak DRC tolong tak dia buat roti canai .. baru drc dapat makan. hehe

DRceria said...

program utk budak2 sekolah... drc kan praktikal.... tmpt praktikal tu ada wat program...heeheeee

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...