pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Tuesday, December 20, 2011

Penutupan Contest Azam SMART Maal Hijrah 1433H

Assalammualaikum.....

INI ADALAH ENTRY MELEKAT
SILA KE ENTRY BAWAH UNTUK SETERUSNYA 




Dah dengar dan tengok pengumuman penutupan COntest AZAM SMART Maal Hijrah 1433H dari tommy the bomb yg menggantikan DRC kan..??? jadi tamatlah penyertaan untuk contest ni...
Harap-harap dapatlah cari pemenang yang terbaik yee....hehehee..

DRC dan CTK mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang join dan ada yang tak join tu xpe,, terima kasih jugak... InsyaAllah azam kita ni bukan sekadar menang untuk contest tapi untuk kemenagan kita sebagai 1 platform kita berhijrah, kan..?? insyaAllah segala yang kita azam kan akan tercapai dan termakbul... Amin...

Baiklah,, DRC dan CTK agak kebuzyan sikit, tapi cuba untuk update senarai nama peserta contest. kalau korang nak tengok siapa punya yang semart, boleh la bodek DRC n CTK tauuu..hahahaha... InsyaAllah kami akan umumkan pemenang pada januari depan....

Jumpa lagi untuk tahun hadapan dalam contest Azam TAK SMART pulakk..hahahaa...


DRC psssssttt : DRC sibuk sikit sebab dah sampai kat Kedah ni, melambak kerja2 amal yang dilakukan..huhuhuhu... tapi DRC cuba untuk update segala yang berkaitan contest dalam ni ok...
kat tepi sidebar ni ada senarai nama contestant, so korang pun bleh judge la ikut kesedapan mata korang sendiri.. InsyaAllah... Apapun, DRC ucapkan terima kasih banyak2 pada CTK sebab banyak bekorban untuk contest ni... THANKS CTK!!~~ FYI, DRC dah tubuhkan 1 blog lagi iaitu "DIARI SEORANG PENGACARA" so boleh lah follow DRC yeeee... tapi dalam proses pembinaan lagi.. nak pilih template yang semat, sebab DRC ni cerewet..huhuh....


5 comments:

ctk said...

hahahaha...comey gilew tommy...terima kasih jugak sbb sudi ajak ct k...maaf di atas segala kekurangan :D

DRceria said...

DRC da malu nak tunjuk video sendiri.. sampai kene perli dengan sepupu sedara mara..huwaaaa.. tak sanggup lagi nak femes2...hahahha

aiENn cHAm said...

cak!

wo0aa! name kite firts laa,hihi thanks adik DRC & CTK for de lovely contest nie,sikit sebanyak kite sme2 share buat mende yg baik2 kan kan kan

*er paham x paham x,haha

do take care! ;D

akubest501 said...

ala tomei tomei....hehehe

Ckin Kembaq said...

kreatif.. ^_^ wpun tak dpt join,tp masih ikt perkembangan..

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...