pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Wednesday, November 2, 2011

REVIEW BUKU | Bogel Menuju Tuhan

sempat baca kat Kedai Buku POPular... =P

Assalammualaikum.... 
Selamat Berexam!! Malam ni lah masanya yang dinantikan....! :D

Dalam pada baca buku nak exam, sempat jugak DRC baca buku yang bukan untuk exam...
ishhhhh~~ patutlah tak dekan2!!
ok, buku Bogel Menuju Tuhan ni adalah karya Zahiril Adzim.
Ala... pelakon Juvana tu...

Secara keseluruhannya, 
DRC bagi 4 bintang!!!!!
wwOOOWW!!!
Memang superb buku nih...
Buku ni mengandungi semua karya2 yang telah dihasilkan oleh beliau..
Ada kisah tentang humaniti,
Kisah ketuhanan,
Kisah peribadinya,
Kisah alam,
Dan banyak lagi...

Kalau Buku ni mendapat award memang DRC sokong!
and kalau korang baca memang susah nak paham..
tapi korang kena ada jiwa seni sikit..hahaha
btw, DRC jadi pelik dengan kerajaan kita..
(pergghhh!! panas nih)
Pelik la.. sebab kerajaan bagi anugerah pada belia (artis) yang hanya menyanyi, terkinja2, buat difilem bOom tapi takde moral....ermmm...
Kalau Zahiril ni dapat award sebab karya dia yang dekat dengan Tuhan, alam, manusia ni itu lebih baik...
(DRC takdapat payment ok dari Zahiril) :o
Seeloknya dialah yang boleh dijadikan contoh..
Tanpa sebarang palitan kontroversi dan cerita negatif..
Ikon anak muda yang berjiwa hamba...!

DRC pssstt : Ish..ish..ishh... DRC penah buat novel, dan sampai hari ni ramai collagemate yang sowh buat lagi... Tapi DRC rasa nak kumpulkan semua karya2 DRC selama ni macam Zahiril buat.. Tapi ada ke yang nak beli...????~~~~
Btw, nak join tak contest ni... join la... terujakan dirimuuuu~~

6 comments:

Titisan Hujan said...

nk kna p cri kt kedai nie

ctk said...

da ramai yang kata bes..rse cm nk bli la plak..lgpOn ct mint dia..hahaha...DRC tolong belikan bOleyyyy?..brape harga tu? :D

DRceria said...

Titisan Hujan :> cepattt sebelum habisss!! hOt buku nih!!...

CTK :> minat orang laa plak.. minat la karya dia.. dia nk kawen da pOn... buku ni RM30.. ada kt kedai buku popular.. kt sne ada x popular.. kalu xde x popular lg la kedai nih...hahaha

CekbOlat-bOlat said...

popular latttuuu.. :P

#tesco ke Cp? keh3..

oh.. bru taw zahiril ni mcm tu.. ingt die "artis" semata-mata

khairul said...

PELIK TAJUKNYA

DRceria said...

Cek Bolat ::> dont judge artis tu sekadar artis tOh... cewaahh.. mcm la aku ni retisss.. :p

Khairul :> nak tau npe pelik, kena baca.. nt tau la knpe tajuknya mcm tu... >.<

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...