pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Tuesday, November 1, 2011

DRC kena tag... (Ada jugak orang Tag akuhhh) :D

Assalammualaikum..
Huhu.. Buat pestimenye DRC kena tag.. Adoiii~
Sakitnya macam kena stapler tuu..
Nak tau sapa yang tag??
Dialah...
kan free je dapat publisiti...

Ok, direct to the tagged :
(cewaahh speaking)
Rules !

•Each person must post 11 things about themselves in their jurnal .
•Answer the questions the tagger set for you in their post and create eleven new questions for the people you tagged to answer .
•You have to choose 11 people to tag and link them to the post .
•Go to their page and tell them you have tagged him/her .
•No tags back .
•No stuff in the tagging section about you and tagged if you are reading this, You legminately (aka really,trust with all honestly) have to tag 11 people .

(rules ini telah ditetapkan oleh Eza Elhanis)

Tentang Deria Rasa Ceria :
* seorang yang pendiam, tapi suka berhujah*
*seorang yang hot temper, tapi sering menceriakan*
*suka drama dan filem Melayu - senang nak review*
*suka warna hijau - tapi tu pun sebab ikot orang*
*blog DRC ni adalah ilham masa tengah ehem...ehem..*
*suka bersastera - penah juara peringkat Negeri Melaka cerpen*
*lebih gemarkan makanan Melayu*
*pencuci muka yang istiqomah - BFace (bukan babyface)*
*tak pernah couple taU*
*suka nombor 7 - 7 Januari*
*seorang manje dengan my parents :p*


Ok, 11 soalan comel dari Eza Elhanis :
1. Pernah kena tampar?
*pernah, oleh cikgu math yang canteek*
2. Nama penuh ikut kad pengenalan :
*Khairool Ariffin bin Musa*
3. Apa kelebihan dalam diri?
*Berani bercakap dikhalayak ramai*
4. Kalau aku nak belanja nak ikut tak?
*Nak lah... Tapi ajak kawan sorang teman eah,, 'ikhtilat'*
5. Harimau dengan singa mana comel?
*Singa*
6. Berat berapa?
*below 60kg*
7. Agak-agak awak ni tinggi tak?
*tinggi yang normal*
8. Siapa pelakon Hollywood yang awak minat?
*Lidsay Lohan (ada ke nama tu..?hhuhuu)*
9. Agak-agak bila boleh lepak setable?
*Bila ada orang nak belanja makan + minOm..heheh*
10. Dalam cerita Real Steal, robot mana awak suka?
*Tak tengok cerita tu..huhuuu*
11. Soalan aku ni okey ke? haha :\
*boleh laa.. silap haribulan DRC kene ngurat :D *

11 Soalan ceria dari DRC pulakk,
- pernah menangis sebab lupa solat?-
- nama rasul yang ke 15 siapa?-
- apa kelebihan orang yang ceria?-
- macam mana anda boleh ceria?-
- gigi awak ada berapa jumlahnya?-
- berapa centimeter bibir anda kalau senyum?-
- tujuan anda blog ni untuk apa?-
-nak join contest DRC & CTK tak?-
- kalau boring buat apa?-
- lagu nasyid mana yang anda suka?-
- DRC ni Ceria tahap mana?-

11 orang yang kena tag oleh DRC adalah :

GOOD LUCK!!

8 comments:

ctk said...

kena tag?larikkkkk..hahaha...xla...nti der mse ct jawab k ..hihi..da byk org tagged ni..kumpul2 dulu..hahaha

cik skap said...

owhhh.. pestime kene tag neh.. cam ne2.. next step pe?.. muahahahha

Eza Elhanis said...

DRC , assalamualaikum . Hee thanks sebab sudi jawab soalan yg merepek tu . Haha kalau tgok serba sikit pasal DRC , mmg power jugak yeh bab-bab bersastera ni . Haa baguslah kalau macam tu . Bab belanja tu , hahahahaha kena tggu kerja . Kehkeh :)

hyz said...

wahhh x penah couple.... leh caye ke? haha

hyz said...

wahhh x penah couple.... leh caye ke? haha

DRceria said...

CTK -> jawab jgn x jawab...
Cik Sikap, -> tggalkan link tagged tu kat komen ni...
Hyz --> mmg x penah kapel ok~~ :p
Eza Elhanis -> thanks tagged DRC >.<

Eza Elhanis said...

Okayy welcome .

Noor Adibah Binti A.Latif said...

DRC : hehe.. maceh sebab tag okeh.
n baru tau, DRC pun suka warna hijau eh??
btw, nie link dia..
http://ibahpanda.blogspot.com/2011/11/cik-panda-kene-tag-laaah-suka-nyerr.html

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...