pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Tuesday, November 1, 2011

1.11.11 | COMING SOON CONTEST by DRC & CTK

(jangan gosip okk~~~) :p

COMING SOON :
CONTEST LAIN DARI LAIN
by
DRC & CTK

DRC pssstt : Korang yang nak sponsor contest ni boleh,, (dialu sangat2), kami akan detailkan segala-galanya tentang contest ni.. Dan sapa yang teruja sangat tuuu..haaaaa...! sOb..SoB... DRC akan umumkan contest ni macam mana,,, yang penting kena selalu follow up bukak blog DRC nih...hehehee... Anda jugak boleh ke blog CTK untuk berita yang sama... ok.. InsyaAllah contest ini akan membuatkan sesiapa tak sangka ada jugak contest macam ini..ahaha (perassan) :p
btw, DRC da activekan balek account FB DRC tu.. so, sapa nak add, Add la... nak LIKE PAGE tu pun boleh, sebab DRC akan post info terkini berkaitan contest kt situ... TERUJALAH...TERUJALAH...plzzz.... Nape?? Tak teruja??? Kena teruja jugak (dengan gediknya) ^_^

8 comments:

TehaaNFM said...

nk sponsor, nk contact sape? *tnye je dulu, ni

DRceria said...

hubungi DRC kat Fb : key_Zed7710@yahoo.com

ctk said...

hahahahaha...lawak je muka ct..gambar thun 2009 tuuuuuu...hehehe
thank ye DRC..ct maybe post lewat ckit
sorry taw :D
apepOn thank 4 the bannerrrrrrrrr!

DRceria said...

heheheee... xpe2... btw,, DRC kene tag,, so,, nak kena tag balek... myb ni cara nak promote contest ni jugakkk...kannn...?

CikHoneyBee said...

wowowow... banner yg tip top la.. goodluck korang :)

ctk said...

tp DRC..jgn ltk entri tag ni kt shout..tp ltk link blog DRC...atleast, biler dorg scroll ke bawah,trus org nmpk banner tuh..ader stengah mls nk g kt blog archieve...ok x? hihi...pndpt ct je :D

DRceria said...

baikk bosss.. :D

Semut Senyum said...

wow! hebat ni!

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...