pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Saturday, October 29, 2011

Tips & PeMUDA | Study Cara DRC Yang Tak DEKAN!

(ENTRY INI AGAK MENGGERUNKAN)

Assalammualaikum.. 
Selamat Hari Sabtu..
Ok, entry hari ini nak kongsi tips dan peMUDA cara study DRC (yang tak dekan2) :P

NO1. STUDY GILER BABENG LAST MINIT
khusyuk...! tenung sampai tembOss.... terokkann!!! 

NO2. MAKANLAH COKLAT MINDA
Coklat Minda yang halal diberi oleh kakaku bukan kakakmu :)

NO3. MADU ASLI SBG MINUMAN SMPINGAN
Madu Asli yang halal ini diberi oleh kakakku bukan kakakmu :p

NO4. BERSUGI AMALAN SUNNAH
Pastikan ubat gigi yang halal ok... (Nak warna ijau jugeeek)

NO5 . OFF HANDPHONE MU
Well~~ DRC tak kaye ok, nak pakai hp mahal2... :(

NO6. TEPATI WAKTU STUDY ANDA!
Tayang jam RM5 jew... beli kat alor star mall time pose hari tu.....

Selamat Mencuba Yooop!!

DRC pssssttt : Kalau korang nak ikut cara DRC study ni, ikot la.. tapi sebarang tanggungan tidak akan dipertanggungjawabkan ok..! Ingat!!! :P Saje je buat post banyak2 gambar,, well.... Pinjam laptop orang ada webcam, laptop sendiri xde...hahahahhHAHAHA... AMARAN KERAS, DRC tak pakai contact lens eah, so jangan cakap DRC pakai contact lens sebab mata DRC memang BESAR macam tu...
takde contact lens OK!!
makan kerepek,
merepek,
tempeyek,
aaahhh!! study penyek!

8 comments:

CekbOlat-bOlat said...

HAHA~ coklat minda.. cekbolat pong mkan jugek :) anyway.. stdy elop-elop yek.. :P

ctk said...

hahahahahahahaha..memang mengerunkan! hahahaha...DRC2..strees ye dear? hahahahaa

sOfieDeCutaZ~ said...

study2 jugak, tapii bilik jgn lupa kemas !!

DRceria said...

Cek Bolat --> sdap kan cokalat minda tu,,,
CTK --> agak tension sikit... ;p
Sofie --> bukan bilik DRC ok..hahahhaaa

sOfieDeCutaZ~ said...

bagi je la chance dkt drc nak bela diri. haha !

DRceria said...

membela diri demi kebenaran...hahahhaHAHAHA... ni kt umah sewa kawan laen.. p study umah dia ja...hehehee

Norlida Ramli said...

hehehee..besarnya mata..ase mcm dh nk tertembus laptop tu.hehe

btw,sy mkn madu asli hpa tu jugak ^^

DRceria said...

mata saya mmg besssaarrr.. O.O
madu HPA tu sdap kan..?? >.<

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...