pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Sunday, October 30, 2011

ESKLUSIF BONGKAR!!! Penipuan dalam Dunia Blog!!!

Assalammualaikum......
DENGAN ESKLUSIF DITAJA OLEH MINYAK SENYONYONG,
DRC nak bongkarkan kegiatan kurang bermoral sesomeone 
yang menipu dalam dunia blog...
Seperti yang dilaporkan oleh Hyz, sesomeone ini suka menipu dalam blogwalking..
Dan kesilapan someone ini adalah apabila dia cuba menipu DRC pulakk!!
Haaaaa... 
Hari ni DRC nak lancarkan serangan balass.. siap kooww!!

Tengok pic pertama bawah ni.....
Nama seakan-akan yang mudah ditaip oleh si liar...huhhh!!

Tengokk! Mana logik nak BW dalam beza beberapa saatt??!! kurang cerdik!

haaaa.. tengok...! Silap dialah kalau nak menipu DRC...

DRC tak tekan pun link dia.. sebab DRC akan check dlu semua yang singgah kt chatbox DRC ni.. Jangan ingat DRC maen klik je korang punya link eaa.. I'm a detail person...huhuuh ^_^
Tak perlu lah nak mendapatkan publisiti murahan dengan menipu...ish2...
Takkan kemana pOn... Dunia blog ni kecil je... Pergi jauh mana pon akan jumpa..
(cewaahh.. macam industri artis yang rapuh :P)
Kalau kita jujur, insyaAllah orang kan suka pada kita.. Tak perlu lah menipu ni..

(AMARAN KERAAAASSSS)
Dan silap ANDALAH kalau nak menipu DRC..
Kalau Hyz tak mention sapa anda, DRC pun cuba tak aibkan ANDA.
Tapi ingat!! Satu hari nanti orang akan tau anda juga..
Dan pembongkaran ini DRC ini esklusif untuk ANDA!!
Kesilapan ANDA jika dituturi dengan ucapan MAAF kpd bloggers yang ANDA tipu
mungkin akan dimaafkan.. Tapi jika masih berulang, InsyaAllah Blog anda akan SUNYI serta-merta.. Percayalah JUJUR ITU INDAH, SEINDAH KEJUJURAN BAGINDA. 

DRC psssstt : Ish..Ish... Kan dah kena.. Silap orang la kan bila menipu dalam ruangan milik DRC.. Ingat DRC nak diamkan diri.. So, to all, this is pengajaran kita ambil bersama.. Tamoh2 tipu ni ea...  Menyusahkan orang lain je... Insaf3x... BTW, DRC dan CTK akan buat 1 contest,, so,, jangan teruja sangat, tapi EXCITED lah yoOO..! :P

11 comments:

Niza Romli said...

banyak2 sabau yo DRC. Deme nak glemer cepat kot..huhu tapi kalau kena kek den pon...meroyan jgok den!!

Fabulous Me said...

Hahaha sis pon xkan msuk lansung ke blog die.. Btw bkn sng nk tenyeh byk2 name tuh. Rajin plak die kan? N sgt iritate. Klu die buat 1 je, insyaAllah kite balas kunjungan die blik. Dpt jgk la die traffic. Ini tamak, nk lebih.. Lansung x dpt 1 visit pon dr kite. Kat my blog sis die sll guna ana,anie,anies.

ctk said...

hahahaha...owh..pasal ni ke?
jangan la marah cik abg oiiii...
tp padan muka dia..ahhaahah

tp ct xthu la nak chek sme adew dia tipu ke x..huhu


p/s : uit : kontest kita bila nk start? hihi

Ckin Kembaq said...

Sangat kerek orang yg macam ni..haish ptot lah klik2 tak dpt..rupanya tipu..ish2

sharifah husna said...

teruk betul orang yang buat macam tue

CekbOlat-bOlat said...

=,= desprett sgt tuh.. cian.. tgok cm cekbolat.. pkai Mak Jemah jer :P wek2.. <<<< pemes kn ..

#sila-telan-balik-muntah-anda HAHAHA

DRceria said...

DRC agak emo kan3..?? takdelah.. Cuma bagi peringatan kepada P Sepi tu.. jangan la terlalu sepi sampai nak tipu mcm tuhhh.. takbek3...

Rara. said...

apakah motif mereka yang membuat angkara sebegitu?


ps; wartawan karam singgah walaweh.

Rara. said...

apakah motif mereka yang membuat angkara sebegitu?


ps; wartawan karam singgah walaweh.

khairul said...

mcm ni pon nk kelentong ka

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...