pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Monday, October 10, 2011

MC TEAM 4 -my last batch protegee-

inilah barisan protegee DRC dalam MC TEAM

Assalammualaikum semuaaa... Selamat Hari Isnin... lately, DRC buat entry yang hot2 je kan,, sampai traffic zezaaakk nazzakk...huhuu... kali ni DRC buat entry pasal DRC plak...

Baru je tamat kelas dan silibus MC TEAM utk ATC4 kali ni.... ffuhhh!!! naseb baik sempat habiskan kelas.... silibus terakhir (pengacara Bahasa Arab) pun selamat dilakukan... perghhh!! rezeki Allah nak tunjukkan kpada orang yg berusaha...huhuhu

Terima kasih buat Azila Azman (mentor ke-2) yang telah banyak bergerak sampai bercuti lama meninggalkan pentas MC TEAM untuk DRC handle sendirian...huhuhu.. cedeyyyhh je buat keje sorang2.. tapi apapun cabaran buat DRC tau... bukan senang... mula-mula Zila yang buat keje sorang-sorang... lepas tu DRC lak,,, adil n saksama la...hek3...

EH, korang mesti tanya,, DRC buat kelas apa kan??
AZTUALLY, MC TEAM ni adalah Kumpulan Pengacara Majlis di bawah kursus Adhoc Training Course Fasa ke-4. dan DRC dan Zila (yang diceritakan diatas) merupakan mentor untuk kumpulan ni... kami akan berkongsi ilmu yang sikit ni dan pengalaman yang ada bersama adik2 mentee (protegee) kami.. kami pon ada Pro-Mentor iaitu Tuan Jai.. beliau lagi berpengalaman luas dalam pengacaraan...

Ok lah,, DRC kongsi sikit sebanyak keCERIAan bersama protegee MC TEAM 4.

menjadi DJ sempena Pesta Konvo ke13.. what i dream for my protegee,,, <3

hari last kelas MC TEAM... setiap permulaan, ada pengakhiran ^_^

walaupun kelas terakhir tapi ikatan takkan putus,, terus bersemi dalam sanubari... >.<

DRC pssssttt :: hari tu kalah debat tapi kekalahan yang bermaruah... dan ditempuhi dengan ATC yang berjaya mengendalikan Pesta Konvo sebagai DJ.. Alhamdulillah... keriangan dikongsi bersama... insyaAllah jumpa Pesta Konvo tahun depan DRC sebagai graduan pulak... Jadi nak tengok all my protegee yang jadi DJ and MC time tu..ok...




2 comments:

ctk said...

wah..cm bes je..nk jd protegee kamu jugk..xthu plak adew team2 untuk pengacara majlis....mesti happening :D


btw kalah ke aritu? xpew2, jd MC aritu pon berjaya...hehe..semOga ct lah yang jd bakal pengganti kamu..hahaha

DRceria said...

huhuu... kt kampus DRC ade je kumpulan pengacara majlis...daripada join team ni kitorg akn bergerak utk mncari pegalaman untk mengendalikan majlis2 di kampus dan diluar... so, dpt pengalaman dan sikit sebanyak leht tambah income... >.<

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...