pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Thursday, October 13, 2011

Kelainan Dalam Blog DRC ^_^

Assalammualaikum readers and bloggerz..... 
Seperti title yang kat atas nuunnn.... 
Mesti korang perasan kan terdapat kelainan dalam Blog DRC beberapa hari ni..
perasan takk?????
TAK????
ermm..ok.. DRC paham... blog kita ni mane la ada orang mineeet... :-(


Ok, perbahuran sikit demi sedikit DRC lakukan supaya belog ni tak nampak statik dan biase je...
so,, nak nampak sikit "keeelassss kau, Maria!" :o

Mula-mula, DRC letak TV ni dulu... yela.. nak kasi korang baca berita kat sini..heheee...
kesian si Pang CHing Fei ni... Tak henti2 baca berita utk DRC...hehehekk
Selepas je tampal TV ni kat hujung blog, DRC pun rasa macam kena ada sesuatu yang lain dalam blog... Selain Followers semakin MELONJAK turun (thanks you all), DRC kena buat sesuatu supaya blog ni tak nampak boring.. boring tak..??
Then, DRC pun tambah lah LIKERS kat page DRC yang agak stail...hehehe...tgok bawah ni..
nama-nama tu kena totop... :P

Nampak style kan?? ni pun belajar sikit2 tutorial...hehehe... Lepas likers ni DRC tukar and update sempena lebih 100Likers (ahli CERIA @ Fb), pssstt.. sape lom like lagi copat2 la like.. :)
DRC tukar jugak title header blog...haaa.. siap leh gerak2 lagi..huhuhu.. 

ce tengok.. dia gerakkan??hehehe
Selain daripada itu, DRC pon tukar la logo 'B' utk blogger tu kepada gmbar DRC sendiri.. nak kata logo takdelah logo sangatnye pOn.... gambar tu pun DRC jadikan sebagai profile pic utk blog DRC... nak tentok gambar nye..??
gambar original from DRC
 ramai orang tanya, "eh, tu gmbaq hang ka dalam blog? awat laen dgn yang realiti?" hammboiiii~ tau la muka kita ni terok, smpai tara tu nak 'puji' kita... ni memang pic DRC la.. pic ni diambil time nak study.. sambil dgar mp3.. ermm.. nak tau tahun bila punya pic...? haaa... RAHSIA! :P
Sambil-sambil tukar gmbar profile, DRC pun ada buat penambah baikkan iaitu, effect pada gambar apabila di sentuh oleh tikus... 
haaa... insyaAllah,, kalau sebarang perubahan, mungkin header.. atau penambahan ada orang SEDEKAH doodle untuk DRC secara speCIaL,, nt DRC akan announce k..hehehee... 
enjoY lah blog yang tak seberapa nak blog ni...hahahhaaa.. ^_^

DRC psssstt : Sesuatu itu perlukan pembaharuan dan kelainan... Juga perubahan.. Begitu juga hidup kita... Perubahan yang positif, pembaharuan yang bernilai dan kelainan yang unik menjadi faktor kenapa kita selalu ingin berubah.. Namun, jangan tersalah tafsir sesuatu perubahan itu sebagai satu ketidakteguhan kita kepada pendirian kita, sesungguhnya perubahan itu menjadi satu terusan untuk kita ke arah lebih baik! Moving Changes UNDRASTICALLY! :]

2 comments:

ctk said...

yg bce berita n letk gambar tu ct perasan...advance dr ct ye...yg tulisan gerak2 tu buat tmbah ceria gituuu..hehe...eh, ajarkan nk ltk gamba tu..xreti ler

DRceria said...

haaaaa...hehehee.. nak tau..?? :p

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...