pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Friday, October 14, 2011

My 200th Followers | Special review.

followers DRC yang ke-200 (in blue bulatan)
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.. Selamat hari Jumaat... Hari penghulu segala hari... 
Bangun je pagi-pagi jumaat, khabarnya nak tengok surat papaer online, tapi bukak la belog dulu.. kot2 ada sebarang komen yang nak dilazer kan ke... dan DRC jumpa huruf 200 kat dashboard blog tu... Alhamdulillah... Rezeki hari jumaat lah orang kata.. cewaahh... ^_^


Kalau korang nak tau, Follower DRC yang ke-200 ni, nama blog nya adalah TUNASYA. Nama betul  dia Nazatul Syamim. Current location dia kat Shah Alam,,,hehehee.... kalau nak tau blog dia ce klik kat SINI.

DRC sebenaqnya malu nak review belog2 orang ni.. tapi nak wat cm ne kan.. nak wat special entry pasal follower yang ke200 ni, DRC try review..huhuh.. pssstt!! I'm not Roslam Aziz tau nak bagi kritikan nih... :P


Blog TUNASYA adalah mostly tentang kisah hidupnya.. Dan daripada DRC tengok labels yang ada, most entry lebih kepada Life, Family, JJCM dll.... kiranya blog peribadi utk berkongsi dengan followers dia tentang hidup dia.. kira macam diary la jugak.. good job...


Selain dari tu, blog TUNASYA ni tidak menggunakan nuffnang.. apa yang uniknya, iklan tetap ada di header blog, tapi bukan dari nuffnang tapi dari advertlets. DRC pun tak pernah dengar. mungkin sesuatu yang baru untuk DRC kongsi kan dan TUNASYA kongsikan dan describe apa itu...huhuhu...


Blog yang serba pinky ni (alaaaa... biasa la pompuan), adalah blog yang sangat simple but nice.. tak serabut dan mudah untuk di fahami. 


Apapun, DRC nak review banyak-banyak tak pandai... tapi apa yang boleh dikongsi, DRC kongsikan... Semoga TUNASYA terus suksess dalam berblog..! yey!!!  >.<


APapun, terima kasih kepada semua follower DRC yang sentiasa menaikkan traffik dan jangan lupa klik la nuff tu... :o


DRC pssssstt : Malam tadi, Majlis Graduasi ATC 4. MC TEAM tak ketinggalan..huhuu.. InsyaAllah pengakhiran ni adalah permulaan sebuah karieer semua protegee di persada KUIN dan juga bersedia dalam apa juga keadaan selepas ini... Zila (mentor ke-2) pula pengsan semalam... penat sangat tuh bersajak bebagai... dussshhh! (trademark Zila)hehee.. Nanti da dapat pic, DRC akan buat 1 entry lagi utk my last batch protegee... :)

5 comments:

ctk said...

hehehe...tahniah ye DRC..tgk, xsush kn nk naikkan follower,kena rjin je... jgn putus ase ... truskan lg..tahniah2 :D

Cik tikah said...

tahniah! lepas ni kumpul jadi 2000 plak yer :)

TUNASYA said...

terima kasih DRC... :)

DRceria said...

@CTK & @Cik tikah--> terimas3..
@TUNASYA --> sama2.. thanks jugak jadi followers ke200... :D

sis92 said...

congrate
keep blogging
smile :)

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...