pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Tuesday, October 18, 2011

Alamakkk!!! Yeke...??


Dapat panggilan call dari kawan, AJ lepas balik dari kuliyah..
RUGINYAAAA!!!!
Ada orang merajuk pulak tuu... :P
Macam-macam persoalan yang bermain dalam fikiran DRC sekarang ni...
Hari raya hari tu, DRC tak spent a lot of time dgn members...ermmm..
ENtah lah.. rasanya DRC ni setiap hari teringat kt diorang...
Tapi bila saat tak dapat hang out, takkan sampai macam tu kot...?

Tengok bawah ni... DRC perkenalkan sape dia, AJ tu..hahahaaa





Tadaaa...! Time kitorang form 4, mandi kat Gunung Ledang...
Sweet gile kan...hahahaa..
Bukannya apa, masa ni memang rapat pat pat dgn AJ...
Jangan tanya kenapa kitorang nampak kiutt ok!! :P

TO A.J :
InsyaAllah persahabatan terus gemilang dan bersemi dalam hati..
Jangan curiga kerana apabila hati itu disemai
Pasti biar hilang ingatan
Tetap terbuku oleh hati....
Miss ko much2 gile2..hahahaa

DRC psssttt : So, you allz jangan jadi macam DRC yang sentiasa lupakan kawan2nya... Nanti sapa nak jadi pengapit korang nanti haaaaa...!! aikk?????


9 comments:

soffea ielmaney suffiazo said...

wahh ..bestnye dapat kuar dgn kawan..

DRceria said...

huhuuu... last kluar dgn AJ time form 5 (2008)... Lamaaa gile xjumpe die...

ctk said...

DRC umo 20 thun ke?

kem slm kt AJ

DRceria said...

yup, CTK... baru 20.. mude lg.. kiut miutt je... :P

AJ taken laaa..huhuhu

Rara. said...

jarang nak jumpa guys yang rindu kawan dia macam kau.

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

ceh, bajet kiut le pulok..hhahhaa

DRceria said...

Rara --> jarang kan jumpa..huhuuu... DRC ni ingat je kat kawan2.. cume kdang2 ada kawan2 yang lupa kt DRC... (kesaaahh..??? :P)
NN-->> bukan bajet kiut laa... FAKTA kami kiut... >.<

ctk said...

hehe..xkan lau taken xley kem slm kot...tkot awek dia jeles ke atau DRC yg jeles...lalalalala.. hahaha

DRceria said...

ambooii... CTK ni... Boleh je nak kirim salam.. DRC pn xtau nk cntact dia cm ne selain call n SMS.. nak SMS pn skg ni malas nk taip keypad..hahaha.. FB??? FB dia pun share dgn gf dia... JUMPA??? haaa.. tak tau la rzeki kmi nak bejumpa..huhuu... >.<

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...