pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Monday, October 17, 2011

adoiii~ share punye sapai.. (pasai)

Assalammualaikum....


Penatnyee hari ni... Baru lepas presentation Asas Keusahawanan yang Kesusahan tul..hahaha..
Lepas tu je, ada midterm exam untuk e-Dagang (e-commerce) pukul 2 tadi.. pulun la baca..huhuh

Akibat terlalu fokus pada pembentangan Asas Keusahawanan, (macam la fokus sangat) sampai da lupa nak baca untuk exam, dan DRC dah plan nak buat keje jahat dengan kawan-kawan...huuh.. Cara jahatnye adelah,, DRC akan baca chapter 4 & 5, kawan si Fabregas tu akan baca 1,2,3.. Ada jugak kawan2 macam Chichi yang bekup untuk chapter 5 takot DRC xdan nak baca... (yelaa.. exam midterm dari chapter 1-5 je...) Dan kitorg da berpakat duduk sebelah menyebelah..huhuuu...


Macam ni la keadaan dalam kelas yang tak berapa nak celuih tu..hahaa.. Kami dapat tempat kat belakang sikit.. memang keliaaa laaa..huhuhu.... lepas beberapa seoalan da jawab, memang menggaru kepala jugak la kan.... DRC dengan yakin dan percaya, membulatkan la segala jawapan yang menjadi RASA kepada DRC.hahaha.... tapi bila kat bulat2 tu senang, kat bahagian stuktur pulak yang akan menjadi kepayahan untuk difikirkan oleh akal..hahaa.. da la bukan chapter yang DRC cover..huhuu....ermmm... lepas tu.. apa lagi... jalankan MISI...! :P
si budak chichi ni pulak sibuk tanya macam-macam.... alaaaa.. mesti dia x cover chapter 5.. ntah ape dia baca pon ntah laa.. masa tgh rest td tgok tangan dia pegang je notes DRC tu, tapi mata dia melilaau tengok budak pompuan.... O.O

DRC pun bagi la cikit2 sebab nak share apa yang DRC baca, kawan-kawan pun ada share dgn DRC (shuuhhh! jangan gtau spe2) DRC pun tak berapa yakin sampai tulis guna pensil..ermm.. 
TIBA-TIBA..............!
Lacturer yang kuit miut tu mengumumkan.... Tinggal 2 minit je...! ALAMAKKK!!!
Memang dah siap sume soalan... Tapi DRC tak cover sume tulisan dgn pen...!ermm... 
Cepat.... Dengan pantas dan cepat expressnye (aikk?) salin balik sume dengan pen..hhhhuuu..
sampailah DRC punya tangan lenguh....huuu... dan menjadi kemerah-merahan...

memang lenguh tul tangan nak salin balik guna pen...da la jawapan berjela-jela.... (mengarut sume tuu)..hahahaaa.. Ermm.. apela nasebnye...

Moralnya kepada diri sendiri, JANGAN TIRU LAGI TIME EXAM!!! STUDY TU PENTING!!!... URUSLAH MASA DENGAN SEBAIKNYA...huhuhuu

DRC pssstt : Nak taip entry ni pon banyak salah eja..hurmm.. ape la naseb nak sharing punya pasal.... siap markah kena tolak la nanti tuu.... sebab nampak sangat share nye tuu..hahahaaaa....
Miss, jangan marah ye... Nak jadi kan cerita sebenarnya banyak sebenarnya kesan negatif MENIRU TIME EXAM ni.. jangan tiru yerkkk... ^_^

6 comments:

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

assalam.. takat ni nn blum lagi mniru.. tpi kalao takat tanye "oit2, ni jwpan ape? wink3" kire tiru gak ke? tak kan? ehh? yeee?? guulllpppp...

DRceria said...

heheheee... tu x kire tiru, tp percubaan kpd peniruan...hahaaaa... kdg2 ada lecturer yg streeeeeet... so kne xpyah la tiru..hahaaa

ctk said...

ish meniru ke. xbaik :P

DRceria said...

ta tiru pon la CTK.. bincang je..huhuhu >.<

ctk said...

hahaha..adew pulak gitu :P

DRceria said...

hehehee.. msti laa... kalau tiru ada benda yang ditirunya.. tp ni xde..lalalalaa~~

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...