pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Friday, September 16, 2011

salahke weyh?? hingaq...!!

Assalammualaikum semuaa.....
Hari ni DRC nak post tentang 'luahan hati'... cewaaahhh... ngedizzxx!!~


DRC tak tau la kenapa kan... lepas je cuti raye ni, DRC menjadi seseorang yang baru.. yeaahh!! 
nak tau apa yang baru?? 


JOM TENGOK DRC SEBELUM RAYA...


 

1. berambut "korean" (kononnye), panjang, sikat ketepi, 
2. nampak "sopan" dan control dari pelbagai aspek
3. berimej 'selekeh' dan tidak mengambil peduli tentang imej seorang jejaka.
4. berperangai seperti seorang yang telah berpunya.

Lepas je cuti raya selama bebrapa hari tu,, DRC seakan2 mendapat satu 'RASA' baru! waahh.. begitu sekali...  Seakan-akan seperti sekarang yg DRC rasa... dan menjadi PERASAN oleh orang lain...~eh, betul ke ayat ni?

JOM TENGOK DRC LEPAS RAYA....
 
1. berambut pendek. terpacak, cacak tengah.
2. nampak tidak sopan. tak control cara bergaul, begelak ketawa, mcm saitonn..
3. berimej tidak selekeh sangat. sebab tu mendapat perhatian.

SALAH KE DRC berubah mcm ni??huhu... dari rambut, cara bergaul dengan kawan-kawan, lebih mersa dan TIDAK BERPERANGAI SEPERTI TELAH BERPUNYA!! haaa.. ni yang penting..

kalau ada orang tanya "eh, pasai pa ang jd lagu ni?" DRC akan jawab, "Pasai aku dah jadi duda. sukahati aku la nak dress-up, make-up, make-over tara mana...free beb!!"
BIAQ TUiiiiiL!?
hurmmm... kalau bukan sebab tttuutttt pun kenapa tak boleh ke DRC nak bergaya sikit..huwawawa... kalau dulu selekeh je orang pandang tapi bila nak 'UP' sikit da ade je yang hingaq... uolz yg x paham 'hingaq' tu adalah 'bising',..

DRC terangkan ea kenapa semua ni terjadi...
sebenarnya apa yg DRC alami sampai nak deactivated akaun FB tu, adalah DRC nak rasa free.. kalau selama ni DRC bagaikan hidup DRC 'terikat' oleh seseorang tapi tidak kali ini....waahh.. paham2 la eaaah...
so, kalau sapa nak isi borang, boleh download kat Pages Blog Deria Rasa Ceria. ok... lepas tu akan diadakan interview ok...
so,, jangan nak HINGAQQQ!! >.<

8 comments:

ctk said...

hehehe..xsalah pOn nk berubah...aslkn ke arah kebaikan... kamu da kacak,ubah rmbut style mne pOn kacak..hehe

p/s : tp ct lebih suka lelaki rmbut jatuh dr terpacak..nmpk emo cket..haha

DRceria said...

@CTK > tp mugkin perubahan yg DRC buat ni ada sesuatu yg menyinggung pandangan mata org len kot..huhhu

psssstt : rambut jatuh?hahaha.. tu zaman lama daahh..kekekeh...

hyz said...

berubah kepada sesuatu yang lebih baek, baguslah...

DRceria said...

@hyz --> baek ke...??

ctk said...

maybe kOt DRC...tp bialah lah..bukan rambut dOrang pOwn...haha...dOrg jeles la tuh....chill yap

p/s: rambut jatuh tuh cOmey ape...haha...lau tepacak,rase cm nk kerat je..kihkihkih...

DRceria said...

@CTK --> bukn pasal rmbut je tau.. psak attitude and behavior... ramai yg pelik, even my housemate pn.. ermm.... DRC skg suke gelak kuat2 tak kire tempat...huhu (1 cara nk stress leaving)hahaha....

pssssssssstt : rambut jatuh tu comey??haha,, DRC suke gak tp ada yg rimaassss...haha

ctk said...

owh yke...apelah dorg neh...xkan kita nk jadi mcm dulu kn..nanti dOk asek teringt pulak..xbg sOkOngan langsung.. jOm kita sama2 tampar dOrang nk? bg sedar...hehe

p/s : rimas ke??haha..cian tp i like it..kihkihkih

DRceria said...

@CTK --> apa2 je la eak...hahaha...

pssttt: pendek senang nak urus... kemas...

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...