pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Sunday, September 18, 2011

RAYA : aku rindu kau....! upssss..!

Assalammualaikum..hello eberybody..! 
firstly, mitak hampun dan maahap malam tadi DRC tak berblogwalking...heheheee..
ni pun baru je balik dari Perlis (Kangaq), ziarah makcik kat sana.. sampai je AS (macam dok AS :P) hooojaann... naseb baik da sampai pagaq umah baru hujan...hehehee... :o


sepaaaaanjang DRC kat kangaq, DRC jumpe kawan yang saaaaaaangat DRC da lama tak jumpe... member kamceeng (main guli, main getah, main boling, main sorok-sorok, main kejo-kejo) dari sekolah rendah lagi...huhuuh.... dia baru je daftar kat UniMAP, jadi apalah salahnya DRC jumpe die alang-alang dah turun kangar kan... last kiteorang jumpe masa tahun lepas, tu pun time DRC turun JB and stay umah dia 2 malam... 
Fakhrul Anwar | pic masa DRC kat JB dulu sebab tu rambut cm tu...

memang rindu gilakkk la kat budak sekoq ni..hohoo.. dah berapa kali raye tak jumpe, raye x bersama..ceewahh..hahaha... so sekarang ni, memandangkan dah ada member yang rapat dok kat belah utara ni, boleh la 'open market' kt sini..hehehe..

Masa hangatnye raya hari tu pun DRC sempat berkunjungan untuk berjumpa sahabat DRC yang daaa lama sanggatt tak jumpa... kalau DRC kira dah 4 tahun tak jumpe, post sebelum ni DRC ada tulis pasal die,, die baru je kluar wad.. sepanjang Ramadan dia masok wad sebab ada masalah kesihatan..kesian die... dan DRC bertekad untuk jumpe time raya hari tu.. dan Alhamdulillah,,, niat DRC dimakbulkan... 
Sazrul Fahmi | pic ni masa 4 tahun lepas (kembongnye DRC) O.O

Lagi la rindu kat sorang kawan DRC ni yg DRC sendiri anggap macam abang.. yela.. umur die sebaya dengan abg DRC... almaklumlah.....hahaha?? Masa jumpa dia, dia ajak tunjuk tunang die..waahahaha.. jodohnye dah nak sampai,, yang penting DRC booking jadi pengapit tau...! :p (open market lagi)...hahahaha... 

Tapi ada jugak kawan-kawan DRC yang DRC rindu untuk bertemu sempena Lebaran ni yang tak berkesempatan... insyaAllah kalau dah jodoh tak kemana...heeeeeeeeeeee.....
>.< 


2 comments:

ctk said...

em...syukur lau adew artis dari xpkai tudung, tringin nak pkai...tp sangat2 keciwa bila adew yang pkai tdung, tp sekrg pkai pon cm xmo da..hOhO..mOga dorg cpt sedar.

DRceria said...

CTK --> slah tmpat nk komen ni...heeeeeeeee

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...