pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Tuesday, May 22, 2012

Siapa Ahli Twitter DRC?

ASSALAMMUALAIKUM
Salam sejahtera semuanya.... 
sekarang ni sapa yang tak ada twitter lagi?
Entry kali ini DRC just nak tunjukkan kepada anda beberapa ahli twitter DRC yang rajin menge'tweet'..

Kenal tak dengan Ariel Zafril? Alaa.. Pelakon 7 Petala Cinta tu...
Dia rajin jugak menge'tweet' dgn DRC. Tapi biasalah..
Orang seni ni kan sibuk... :3

Ali Sariati (MALAYSIAN) ok..! Dia ni adik usrah DRC kat kolej...
kadang-kadang DRC selalu lah jugak dapat tau perkembangan dia dan dia jugak tau perkembangan DRC melalui twitter....

Ini pulak, Azhar Osman... Mesti ramai yang belum kenal dia lagi...
Sebenarnya, dia ini adalah artis yang menang untuk Bintang Idola Berita Harian 2011..
Masa ABPBH 2011 hari tu dia ada buat persembahan... 

Mesti bloggers tau si Hencik Haikal a.k.a Aliff  Haikal ni..
Dia ni memang aktif ber'tweet'.. blog dia pun awesome!


CTK oh CTK, bloggers yang pernah berkalobrasi dengan DRC dalam Contest Azam SMART Maal Hijrah awal muharam hari tu...... 

Kak Eira Syazira - Pelakon... Meng'retweet' balik...

Rahaizah Md Tap ini adalah classmate DRC masa form 3... Dia pun ada blog...

IMAM MUDA Asyraf - DRC selalu bertanya perihal soalan agama dan permasalahan dengan beliau.. Jadi, tak sia2 ada twitter kan??huuhu

Kak Syazana ini pulak senior DRC masa form 4, kat sekolah teknik.... Sampai sekarang keep in touch dengan dia... Kakak penolong ketua pengawas yang garang :3

BELUM FOLLOW DRC?
Jangan lupa tengok profile DRC betul-betul...
Terima kasih :)

DRC psssttt : Sebenarnya, ramai lagi yang sentiasa aktif dalam ber'tweet' ini... Followers DRC tak ramai pun.... Belum ada 100, pecaya tak?? SO, kalau korang belum follow, boleh la follow, jangan memalu2.... ;) Gunakanlah kemudahan laman sosial dengan sebaik mungkin... Jangan tersalah langkah ye.... ekcually, entry ni dah lama DRC siap, cuma belum nak post je... sekarang idea ada nak buat entry baru tapi ada masalah sikit..

5 comments:

sis92 said...

tak berapa aktif sgt twitter..huhu

Aliff Haikal said...

siapa hencek haikal tuu ?? Mcm kenal je . Ehehehe

waaaa ramainye retis dia tweet . Best lahhh ^.^

Aliff Haikal said...

siapa hencek haikal tuu ?? Mcm kenal je . Ehehehe

waaaa ramainye retis dia tweet . Best lahhh ^.^

ctk said...

hehehe...ct pon ade...thank...da follow kamu da...haha

Ckin Kembaq said...

tak minat tweet2.. ^_^

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...