pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Friday, May 4, 2012

Followers ke 600 | Special Review

ASSALAMMUALAIKUM

Dah lama rasanya sunyi sepi blog DRC tanpa blogwalking kan?? Sikap memalas dalam diri semakin menebal... Memandangkan DRC pun malas menghadap laptop dan blog...
Apapun, DRC sempat kumpul followers yang ke 600..
iaitu, Cik Nana

JOM DRC NAK REVIEW SIKIT SEBANYAK BLOG CIK NANA KITE NIE...

Pertama, blog cik nana kita ni, #cik nana kita???
Blog Cik Nana lebih kepada diari online yang mengumpulkan kisah hidup dan ruangnya untuk bercerita tentang peribadi dan kehidupannya.. 
Blog Cik Nana yang serba pyurpley ini baru je di renovate kan sebab melalui penelitian DRC, Cik Nana ada buat entry pada 24 April yang Blognya sudah berwajah baru...
Blog Cik Nana masih dalam penambah baikkan.. 
Akan tetapi, DRC suka sangat dengan entry yang ini 
sangat sporting abah cik nana... :D
Selain tu, Blog Cik Nana ni pun ada banyak koleksi widget, comey-comey belakee widget yang dipilihnya..
Dan secara keseluruhannya blog Cik Nana ini banyak berkongsi tentang kehidupan beliau,,
Semoga Cik Nana terus suksess dalam blog... :D

DRC psssstttt : Sedar tak sedar dah masuk bulan Mei....... Apa perancangan untuk bulan ini???

6 comments:

Jannah Latif said...

*blushing.. -_-

Aliff Haikal said...

haha taknak review pasal aku ke ? :p

shafiq said...

haha , sama lar , rasa malas plak nak blogwalking dan perkara2 yang sewaktu dengan nya , wakakaka ..

sis92 said...

wee tahniah ye :)

Tinta Lana said...

Salam..wee, congratulation..hehe

Hurmm,sama la, masuk bulan 5, kemalasan BW dan seakwtu dengannya naik mendadak..ni pun,paksa gak diri..lau tak, kang terbiar lagi blog lana tu,hehehe

Rafflesia™ said...

tahniah dah dapat follower ke 600 @_@

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...