pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Sunday, April 22, 2012

SEGMEN | MY FIRST ENTRY IS AWESOME!

ASSALAMMUALAIKUM
Dengan rasa bangganya, DRC telah di tag oleh Hencek Haikal untuk segmen pertama anjurannya...
Selepas membuat entry HOT, PANAS, VAVAVOM, DRC nak redakan sikit ledakan isu sensasi dengan entry segmen ini... Tak terlalu serius kan??? 
Apapun terima kasih kepada yang respon, sesungguhnya anda mempunyai pendirian tersendiri..
OK, DRC kene tag oleh Hencek Haikal baru je tadi terperasan.. Tagged yg pertama pulak tu...haha
Banner yang AWESOME!
Kepada anda yang nak join segmen ni, Boleh klik kat banner tu untuk terms and condition..OK?
JOIN LA SEGMEN YANG MENARIK NI.. Sebab ada hadiah mysteri akan anda dapat kalau entry pertama anda itu sangat AWESOME!
Ok kat bawah ini adalah entry pertama DRC : 
__________________________________________________________

Lawak la tengok 1st entry DRC. Serius, inilah first entry DRC yang bertarikh 6 April 2009..
Sebelum ada blog ni, dulu DRC dah ada blog lain, tapi sebab dah lama sangat tinggal, so, just let it go and take a new one... Dan sejarah blog DRC ni, nama asalnya adalah "Marvelous Malaysian"..
Yang dulunya DRC memberi pandangan tentang dunia sekeliling, politik, isu keluarga, dan peribadi.. Tapi masih lagi underdog #underagelah..! kalau tak percaya yang 4 rangkap tu je first entry Blog Deria Rasa Ceria, boleh la klik kat link ini... 
_______________________________________________________________

OK, untuk segmen ni, DRC nak tag mereka yang sangat gorjes dalam bidang blog ini :
1. CTK

So, Good luck semua.... Buat yang terbaik untuk Hencek Haikal ni.....!! 

DRC pssssttt : Alhamdulillah, DRC dah sampai ke bumi Johor.... Bumi tanah tercinta ini.... Dan meninggalkan bumi kedah, selepas tiga tahun check in..... Kini, ibarat sirih pulang ke ganggang... Kembali ke gelanggang dengan azam dan tekad baru...! PRU nak dekat da niee...! ooooohooii... Apapun, DRC teruja untuk balik dan sebarkan kerinduan pada semua..hahaha.. Kepada anda yang nak join Segmen ini tetapi DRC tak tag, jangan merajuk bagai, join je... tak de masalah... OK... :)

6 comments:

Detective Fiqa said...

wahhh nama waa ditag lahh hehe macehh tag . insyaAllah fiqa tak tau dpt join ke tak hehehe

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Okeh! dah nampak dahhh n dah bace dah first entry DRC! hehe

n tenkiu tau DRC tag ibah :D tak sangka pulak kene tag. ade pulak kata ibah ni gojes dalam bidang blog? HAHAHA! kalau follower beribu riban takpe lahh DRC cakap camtu!

p/s: Insyaalahh ibah join Contest ni tau !

Cik Tetra said...

heee okeh dah nampak dah first entry DRC..wuuuuuuuuu.. hehe..

ohh DRC yg tag ibah rupenya..baru dia tag cik tetra.. :)

Sis AI said...

Hahaha! Msti segan2 sndiri bila bca balik 1st entry yg btul2 zman lama punya, ekeke! Apapun, good luck bro join segmen ni! Mudah2han misi segmen ni brjaya!

Aliff Haikal said...

thanks DRC join ! :):) cepattt siapa yang belum join , hadiah menarik ohh :3

Aliff Haikal said...

meh sini tonyohh sikit kat link ni nak kasi berbunga sikit jiwa dan raga . hehe
http://ekaldude.blogspot.com/2012/05/hadiah-segmen.html

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...