pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Friday, February 3, 2012

Blog | Ada limit dalam follow blogger lain?


ASSALAMMUALAIKUM

Blog DRC sekarang ni sedang bermasalah untuk follow blogger baru yang dah sign kat buku kedatangan DRC tu... 
Tak Tau lah sebab apa,, da lama dah masalah nie...
Kalau korang tengok kat atas nie, yang warna merah tu, blogger kata
DRC dah follow lebih 300 blog..
So, dah lebih limit la macam tu..
Tapi memang ada ke limit-limit ni untuk follow..??
Anybody can help me to do this??...
Please.......

DRC pssssssstt : Sorry kepada kawan-kawan baru yang DRC memang susah nak follow sebab masalah nie... tapi tak bermakna DRC dah singgah balik blog kamu semua... Cumanya untuk stalker tu payah sikit kalau kamu tak jengah kat buku kedatangan DRC ni...hmmm.. sedih sangat bila nak unfollow blog yang DRC dah follow..hmmm.... Mintak bantuan blogger yang pakar,, please...... :(

10 comments:

[PCL] said...

salam, sy blm sampai ke tahap max lagi, tp kalau hadapi masalah ni xde lain cara...cuma unfollow , buat cheking blogger yg tak wujud lagi.

Puan Kutu said...

entah ekk pernah gak baca tentang nie dekat blog blogger lain.alami masalah yg sama dengan drc..follow byk2 sgt dlm satu masa kot..

woo as kt mana?blajaq kt mana?kami selalu balik as,umah mertua akk kt mergong.

nur chahaya abadiey said...

salam..tak tahu larh pulak nur ada max utk follow..

fatin amalina husna said...

plak dah..ada plak kes mcm nie..igt xdak..

Adam Haiqal said...

nak mintak tolong ape ye?

Polskahackrew said...

owh.. dia mmg akan jadik mcm tu.. ntah pasal apa.. kalau nak folow mana2 blog klik saja butang yang ada pada widget folower blog yang awak nak folow.. ('',)

Aliff Haikal said...

DRC . by hook or by crook , kena tangguh dulu lah hajat nak follow mem follow ni sebab memang blogspot dah cakap limit kot . tapi tunggu dalam masa seminggu dua , insyaALLAH boleh . maybe awk follow dalam satu masa kot . so system prob . sy pernah before ni takboleh follow orang . tapi tunggu jugak dalam seminggu dua ALHAMDULILLAH dah boleh :)

Nurina Izzati said...

kalau dah limit dan masih nak follow, buka je blog orang tu dan follow melalui butang follow yang ada pada blog dia. insyaAllah boleh.

Ckin Kembaq said...

memang ia dah limitkan kepada 300 sahaja..tapi kan, boleh lagi nak follow dengan Google Friend Connect yang ada kat blog3...tu la solusinya... ^_^ nasiblah kalu kat mana-mana blog yg tak ada..hehe ^_^

ctk said...

aik...xthu lak der limit2....huhu...jgn unfollow blog ct sudah ye...hihi

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...