pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Saturday, December 17, 2011

REVIEW | My 400th followers..!

Assalammualaikum.. 
Ok, kali ni DRC nak review blog yang ke 400 yang follow DRC. 
iaitu,,
ok, jom terjah blog Arep nih... klik kat atas tu..
Ok, secara keseluruhannya DRC review blog Arep adalah sebuah blog yang sangat kreatif.
Arep jugak selalu mengupdate blog dengan isu-isu terkini dan semasa. 
DRC boleh dikatakan Arep seorang yang suka update blog ketika dia free... 
DRC dapat rasa, Arep masih lagi di zaman persekolahan, mungkin sebab itu Arep update blog apabila cuti sekolah.


Apapun, DRC ucapkan terima kasih kepada Arep kerana sudi follow blog DRC dan menjadi yang ke 400... 


DRC mintak maaf kalau DRC tak dapat nak update blog buat masa ni, sebab DRC baru je pulang dari KL (rombongan) ATC yang EMCEE TEAM anjurkan untuk ATC. Haaaa.. kalau nak tau, ke mana DRC pegi, sila KLIK SINI
DRC nak mintak kawan-kawan semua untuk doakan DRC selamat dan selesa di tempat praktikal yang akan bermula pada esok 18.12.11. Tarikh yang dikirakan keramat untuk DRC..huhu!!
InsyaAllah DRC akan buat 1 label untuk cerita praktikal..heheheeee.. 


DRC pssstt : Aikk?? ada masih yang belom follow blog ke2 DRC, "DIARI SEORANG PENGACARA"?.. ehem3... nanti DRC merajuk kang!~~ Sebelum terlambat, DRC ucapkan kepada Hyz kerana sudi review blog DRC yang tak seberapa nih...hehehee... InsyaAllah DRC ikut nasihat Hyz..hehehee.... Kalau nak tau apa cerita DRC dan gambar-gambar sepanjang rombongan cek kiah DRC, pegi kat blog DIARI SEORANG PENGACARA tu... ok lah,, DRC hint sikit kat sini... haaa.. cuba tengok gambar nih...
KLIK LAH GAMBAR NI. jeles lah tuuu~~ :P

3 comments:

Arep Skema said...

Ya Allah ! Terima kasih lah banyak-banyak sebab buat review tentang blog saya. Terharu sangat tau. Tak sangka sudi jufa kan buat. Terima kasih sangat-sangat ;D

Saya doakan DCR selamat dekat sana nanti :)

Lagi sekali saya ucapkan terima kasih yang tak terhingga :')

Noor Adibah Binti A.Latif said...

wahh.. untung laa DRC kan.. follower dah mencecah sampai 4oo dah!! jeles niee.. huhu

Cik Chokie said...

Tahniah DRC :) teruskan berblogging ye . semoga drc selamat sampai n semuanya berjalan ngn lancar :)

^__^ hee walaupun x dpt ke400 . tp suke lak bub ada muka at situ ><! huhu

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...