pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Thursday, November 17, 2011

My 300th Followers | Special review.

300th, Alhamdulillah...

Assalammualaikum, semua...
Selamat hari kamis,,....
Ok, pada tengah malam tadi, DRC dah dapat kumpul koleksi followers yang ke300.!
Alhamdulillah...
Jom DRC nak perkenalkan followers yang ke 300 DRC ni..hehee

klik header dia dan terus ke blog dia..
Nama blognya adalah 'Pattah's Blog'.
Apa yang specialnya adalah bloggers ni dari Indonesia.. Jauh tuu..
Ada jugak rakan followers DRC dari seberang ye.. Kire import..
Walaupun agak mempunyai masalah dalam kefahaman bahasa penulisan, tapi DRC dapat rasa itulah cabaran untuk kita mempelajari sesuatu yang baru..kan..?
Tak salah kalau nak baca dan belajar Bahasa Indonesia. 
Apa kata kita belajar culture orang lain, iaitu disebut dalam subjek Consumer Behavior adalah acculturation - learn others culture.
So, memperbanyakkan ilmu untuk penambah baikkan skill kita.! 
^_^

Berbalik kepada review blog pattah,
blog dia lebih kepada perkongsian artikel2, belajar skill2 di internet, download dan sebagainya.
Yang mana blog ni lebih kurang macam blog bukan peribadi mcm DRC nih.. :P
Dan DRC rasa blog pattah adalah blog yang baru dibina kerana setakat ini, DRC nampak baru ada  20 orang followers dia.. So, korang apa lagi, jom la follow blog pattah ni.. 
Indonesia dan Malaysia - satu rumpun.
Sebarkan kebaikan tanda kita bersaudara...

DRC psssstt : DRC tengah sibuk countdown untuk MERDEKAAA... hehehee.. sambil2 countdown tu DRC sibuk nak uruskan program lawatan ke TV Al-Hijrah bulan 12 nanti..huhuu.. Nak support kak maryam dalam Solehah tuu... support je la.. DRC bukan sapa2 nak kasi dia menang..heuhuh.. yg penting medan dakwah ni perlu berisiko.. Penyertaan untuk COntest Azam Smart semakin mendapat sambutan di blog CTK.. Anda sudah sertai...????

7 comments:

goyang pattah-pattah said...

thanks dah mempromosikan blog sederhana milik saya ini, smoga DRC semakin jaya, n selamat buat malaysia untuk kadal airnya yang menjadi no 1,n sukses selalu buat semua member di DRC ini....salam blogger n salam persahabatan

Noor Adibah Binti A.Latif said...

amboi2.. DRC kjap je dah 300 kan follower.. ish2... dasat! huhu

DRceria said...

@Pattah :> terima kasih jua.. bisa di atur.. insyaAllah..
@Ibah :> xde la sekejap sangat.. sebulan sekali je dapat ni.. tu pun jenuh..huhuu.. apapun syukur.. >.<

CekbOlat-bOlat said...

amboi kwn kyta DRC.. majuu.. hehe.. bgus2.. truskan.. chaiyokk..

hyz said...

pasni target 400 plak..... teruskan buat entri2 menarik... kalo entri menarik, tak susah orang nak follow..

TUNASYA said...

tahniah ya DRC...
follower dah makin ramai... :)

ctk said...

tahniah2 ...truskan smpai 3000 :D

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...