pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Tuesday, November 8, 2011

Menanti Solehah - Aiman

pic lama nih tahun 2010 @ Jeti Kuala Kedah

Assalammualaikum...
Salam Pengorbanan Dari DRC Sekali Lagi..heheee
Ok, now DRC tak leh nak hadap laptop terlebih2 sebab lepas cuti ni exam street and tough2.. memang susahhh laa.. ada yg perlu calculation, halafan (hafalan), dan kehafaman (kefahaman)..huhuu
So, DRC nak share sesuatu lagu yang selalu DRC dengar...waawww..!
Lagu biasa tapi kalau ada kisah sebaliknya akan menjadikan lagu ni istimewa..
aceeeh3x.... :P
baca liriknya dan hayati betul2 taUu..
ok lah.. nak study,, 
JOM LAYAN LAGU DARI AIMAN - MENANTI SOLEHAH.







Tak perlu ada dirimu

Andainya menambah luka

Tak perlu kau tabur dendammu

Mencipta sengketa lara



Kau noda cinta yang setia

Cinta yang membara

Apa kau terlupa
Kau bakar resah yang ku bendung
Sabar yang ku rindu
Jenuh ku bertahan



Jangan berhenti jangan terhenti

Mencari teduh cinta sejati

Aku peduli aku simpati ranjauanmu



Aku menanti ayuh solehah

Yang indah budi sederhana

Aku doa engkau pun jua bahagia



Yang lalu biarkan berlalu

Tak mungkin tercantum lagi

Redhala ketentuan ini
Tak usah diamuk resah



Lihatlah sang mentari

Menyuluh luas bumi

Cahayanya menerangi
Begitu hidup ini
Sinarnya kan menanti...

2 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

DRC : Gudluck okeh untuk exam nanti.
semoga berjaya.. insyaAllah DRC boleh punye.. ;)

ctk said...

gudluck DRC.....smoga cOntest kita nti xmenganggu exam tuh..hihihihi

*ambOOOiiii...tuju kt ex ka tu :P

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...