pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Wednesday, November 30, 2011

DRC geli dengan CINTA..???!~~

Assalammualaikum.... 
Selamat Hari Rabu...
Biasanya bila hari rabu je mesti ramai bloggers yang post 
#Wordless Wednesday lah.. ape laaa..
Fact, DRC tak tau function tu pOn..ahahahaa..
(terokkan!)

Entry kali ni DRC bukan nak cerita pasal WW tu.. tapi nak cerita pasal 
CINTA <3
DRC memang geli dengan cinta... #yeker..?
Korang tau x kat FB kan ada Koleksi Print Skrin Soal Jawab Agama Ustaz Azhar Idrus,???
Tapi DRC bukan nak cakap pasal print skrin tu.. tapi nak cakap soal print skrin DRC sendiri..
huhuuu..
tak lama dulu, melalui FB, DRC ada utarakan dan selatankan persoalan ni...
meh sama-sama kita baca..
segala printskrin di atas adalah dibenarkan bagi tujuan perkongsian maklumat.

Faham kan apa yang DRC cuba sampaikan...
Bermacam-macam komen yang diberikan oleh ahli panel..
bermacam-macam gelagat...!huhuuuuhuu..
DRC simpan lama sangat printskrin ni sebab nak cari ending yang terbaik...
akhirnya DRC jumpa jugakkk..hehehe..
Endingnya dalam bentuk lagu...
Jom hayati lirik lagu nyanyian Kumpulan INTEAM - Kalimah Cinta.



DRC pssssst : Kadang-kadang yang membuatkan kita jelik dengan cinta itu adalah cinta dari syaitan.. Macam yang dikatakan dalam Filem Syurga Cinta. Cinta terbahagi kepada 3., Cinta kerana Allah itulah yang membawa cinta ke syurga... Namun pada hari ini, DRC pun pelik, mereka yang bercinta dari syaitan ni sendiri tak geli...hmmmm... susah masssyarakat2... Honestly, DRC cakap memang lah DRC tak pernah bercinta sebab DRC geli tengok orang2 yang bercinta. Tambahan pula suasana persekitaran yang DRC perhatikan, ramai yang tergelincir dari cinta sejati.. Itu yang buat DRC takot dan risau... Apapun, kepada anda yang sudah berumah tangga, Bercinta lah sepenuh cintaNya... <3

4 comments:

Ckin Kembaq said...

Haha..sy turut terlibat..hehe

Ckin Kembaq said...

saya pun terlibat sama...

maksud sy, terlibat dalam perbincangan..hehe

DRceria said...

yaaa.... kamu ada di situ.....

MZ said...

waalaikumussalan. perbincangan yg menarik.sya tak geli cinta tpi sya takut cinta. same ke tu?

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...