pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Sunday, October 23, 2011

MALU TAPI RINDU TAPI MALU

tak edit ape2 pic ni.. takdan.. tapi jangan curikk!!
Assalammualaikum semuaaa....

Waaahhhhh... Lamanye pun DRC tak post kat entry ni ye pun.... Inipun kesempatan curik2 waktu nye pun untuk tulis sikit pun...hehehe (pelik bunyinya pun)
Bila da lama tak post entry mesti la ramai yang rindu kan....?? Ce angkat tangan sape yang rindu...???~~ :P

Ok laaa... Takmoh amek masa lebih2 kat blog wat masa ni, DRC just nak buat pengakuan bahawa DRC sangat rindu pada sesomeone!!! Sapekah..???? ^_^
hurmmm... Malu nak cakap... Malu nak teguran dengan dia.....hermmm..
Malu nak mulakan bicara dari bibir...
Tapi SMS dah start balik dah.. tu pun ngigau kot..!!
hurmmm...
Tapi siyezz!! DRC lama sangat tak bersembang dengan dia.. rindu nak bebual mesra..
Rindu nak keluar bersama...
Rindu nak kejut subuh sama-sama..
Rindu nak makan sama-sama....
RINDDDUUU 


Tapi biasalah......
Mungkin EGO DRC ni tinggi dan membuak-buak... DRC pendam dan simpan je rindu ni...
Sehinggalah malam tadi pukul 4 pagi hantar mesej kat 'dia' cakap takdapat tidoo..hummm..
Dia bukakan lampu untuk DRC, baca surah apetah,,,, pastu soh DRC peluk al-Quran...
kan...????!!!
ermmm... atleast ego DRC turun sikit nak dekat2 exam final ni..hehehee...
2 tahun lebih tak bertegur sapa...aaaarrrggghhh!!!
RINDU TAPI MALU
MALU TAPI RINDU!!!


DRC psssstt : sorry ye sume, DRC tak boleh habiskan masa lebih 10 minit depan lappy and dashboard ni..... nanti DRC da sattle study, DRC BW oak..... tamo majuk2... cyum...! :)

3 comments:

ctk said...

ala..ingtkan rindu ct...ceh!haha


*bz ae DRC...cian kamu...study rjin2 eh..nti dtg blog ct..kekerinduan neh..hahaha

DRceria said...

alammmakkk...!!hahahaa

Anonymous said...

Ku tau siapakah gerangannya~~~ ^0^

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...