pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Wednesday, October 26, 2011

DRC @ Hari Pengajian Malaysia Kuliyyah Syariah 3

Assalammualaikum semuaa... DRC xmoh lama2, so just dapat upload je gambar-gambar semasa DRC di Hari Pengajian Malaysia Kuliyyah Syariah 3 Ahad lalu... Jom terjaaaahhh!!


Zila yang kt sebelah tu mula-mula diam je....

Juri bagi taklimat....
Canteek photo ni..
Haaa... Bila enjin da panas, macam ni la gaya si Zila.. :P
Aikk..? Mana DRC? yang pakai baju hitam tu la...
awat tutup muka? ha laa.. muka cengkung!

DRC psssttt : Secara umumnya DRC ucapkan terima kasih kepada semua pelajar Kuliyyah Syariah Tahun 3 yang sudi memberikan peluang untuk DRC menyemakkan lagi majlis nih..huhu.. Khusus kepada pengarah program, adhoc perlaksana, Adibsany, Muaz, Kak Syud, and semua.. Special to unit protokol yoo! And to my MC, Zila, Lutfi and Mie thanks sudi amek job last minit ni..huhu... special dedicate to PUAN HADIJAH JOHARI yang gelak ketawa dengan karenah kami walaupun tak mana pun lawaknya tu pon..huhuhu... Secara peribadinya, DRC ucapkan terima kasih kepada penaja baju, seluar, kasut, stokin, makanan pagi dan tengahari, songkok, bendera, bruch, jaket, make-up artis (nipu), jurukamera (Abdul Hadi Mihada, Puan Hadijah, Ibnu Jabbal, dan Ibnu2 yang lain) :) dan semuaaaaanyaaa... SORONOK DENGAN HAMPA semua.. ^_^
Ingat!! Hayati KEMERDEKAAN dan KONGSIKAN bersama Rakyat PALESTIN! Allahuakhbar!!


6 comments:

ctk said...

wahhh..kira retis gak la DRC ek...nti ley jd pengacara kt event besar2 lg..mesti pOpular disitu :D

DRceria said...

InsyaAllah,, rejeki Allah tentukan, kita merancang..huhuu.. xde la retiss mane pOn.. msih bebudak lg nih... :P

Umie Artoqiemie said...

kau yang handle mende2 camni? gila besttt..ohsem!

DRceria said...

Umie -> i juz the MC for the event, not organized.. the organizer is student of kuliyyah of law 3rd year..TQ

hyz said...

wahh laku jd pengacara ni...

DRceria said...

Laku ke hyz..??hahahahaaa...

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...