pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Sunday, September 25, 2011

NO 118.. THE TSB...!

Assalammualaikum readers and bloggers....
Hari Ahad yang DRC membozzzzzzzzzankan tatau nak buat entry apa.. Tapi still DRC nak share sesumthing kat korang....


Sempena semester baru DRC, dengan azam baru, wajah baru, semangat baru, tempat baru, Rumah Sewa BAARRUUU!!! yeaaahhhh!!!!


Sepanjang dah 5 Semster kat Kedah ni, DRC dah ada 4 buah rumah sewa (bekas okeeyh). Semester 1, DRC kat asrama, Semester 2 pndah asrama lain (secara haraaaam.. syuhhhh.. jangan habaq kat org len nOh)... Semester pendek, 2.5 rumah sewa lain, semester 3 kat rumah sewa lain, semester 4 kat rumah lain.. Dan now semester 5 kat rumah lainnn!!


Best tau pindah2 ni... kita boleh mencampuri bermacam ragam orang...


Hari ni DRC nak kongsi sesi photo shoot bersama geng rumah sewa DRC untuk Semester ini, 118!!


from left : Shafiq (along), DRC (acik), Redho (angah), Lutfi (alang)

sesi baju kuliyah..

sesi baju kasual

sesi baju melayu

kepada bekas-bekas geng rumah sewa DRC, DRC simpan je gambar korang, so jangan lah salah sangka DRC tak post gambar korang... ade je dalam laptop nih...

Sepanjang bertukar-tukar rumah sewa ni, DRC sendiri belajar cara hidup dengan setiap orang yang berbeza. berjumpa dengan orang yang berlainan cara hidup dengan kita itulah sebenarnya warna kehidupan. kalau kita hanya dengan kelompok kita, maka kita hnya kenal budaya kita sendiri..

So, rumah sewa ini adalah medan untuk kita belajar kehidupan yang pelbagai. bayangkan kalau kita kat oberC, macam mana kita nak jumpa orang yang 'sekipala' dengan kita. so, berusaha mensessssuuwweeeiii kan diri dengan sesiapa saja....

DRC psssssttt :: dub...dab...dubb...dabbb... malam ni Majlis Hari Raya... DJ oh DJ... cuak.. tatau nak cakap apa ntt... Doakan DRC punya suara boleh piiiiii~~

>.<



6 comments:

ctk said...

alahaiiii...ensem2nyerrr sume ye...da berpunya keeee..hahahaha


p/s : jadi DJ yang terbaik Okeh . kuarkan suara jantan anda itu..hahahaha

DRceria said...

CTK --> gatai noh... :P
insyaAllah suara jantan jamal kluar nt...heeeee..

hyz said...

alamak.. alim2 nyer kawan.. huhuh

DRceria said...

kawan2 je yg alim.... DRC x pOn... :P

Miss A said...

adoii.. sejuk mata tengok jejaka2 soleh tu, haha

DRceria said...

huhuuuu.. Amin.. yang soleh itu kawan2 DRC... DRC pemaleh...heeeehe

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...