pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Monday, October 25, 2010

D.i.L.E.M.a

Assalammualaikum.... >.<
kembali lagi.. kali ni cter pasal diri aku lak...huhuu.. sperti tajuk post kali ini....

D.I.L.E.M.A

Dalam memikirkan saat genting menghadapi peperiksaan akhir semester, delima untuk bercuti pula menjengah kepala tengkok...hahaha.... hadooii... mcam2 choice ak ada... pening~~~~~

1) balik johor before raya haji... tengah-tengah gab exam 8-15hb... leh jenguk ayah, mama, adik-adik n kakak... and atok also.. then, raya haji kat alor star... or kelantan sebab ak ikut kawan kelantan ak lek sana... yelah... ak ni mna pernah smpai sana.. Tanah merah.... ape lah... so,, nak menjenggah suasana tanah PAS lah kata kan...tpi kalau ak x g klantan, ak leh raya kat alor star and kerja part time kat sni.. sebab rumah sewa ttp kna bayar, and moto ada kt sini...

2) balik johor lepas exam, raya haji di sana... OK.. yang ni pun ada choice nye...:::
- naek bus---> NEGATIVE: nt ak boring kat umah xde moto (patah kaki) POSITIF: selamat sikit
- naek moto--> NEGATIVE: risiko... POSITIF : kalau nk kemana, ak ada transport... and leh keje part time...

 YA ALLAH...... tunjukkan mana yang harus ku pilih...........................................................

2 comments:

Radin87 said...

Ni cadangan saya,
cadangan pertama tu bagus. Balik sebelum hari raya haji. Tu yg paling senang. Tak payah nak fikir banyak2.

Tentang negeri Kelantan, memang tak dinafikan agak rugi kalau tak datang kelantan. Memang BEST!! Suasana lain dari yang lain. (bagus jugak sepupu aku kahwin orang kelantan.. hehe~~)

Tentang nak pergi Kelantan tokseh risau sangat. Nak gi Kelantan, bila2 masa pun boleh.. (^_^)

kza.musa said...

terima kasih...

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...