pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Sunday, September 19, 2010

Debaran dalam Lebaran : Selepas Seminggu

selepas seminggu bermacam kejadian pelik, jelik berlaku membuatkan aku terjelih lidah..hahaaa..

kisah pertama..
pertunangan ucu... memang best..heheh... yg penting kat kampung labis segamat duit raye kitorang penuh... kocek pun dah x muat nk isi... selain mengeratkan dan melepaskan rindu pd nenek...hehehe... walaupun kejap tp puas kerana dpt menatap matamu,nenek...hehehe....

kisah kedua...
beraya dengan kawan sekolah rendah... sori la yang x ikut.. ak tau korang nk join tp x kesampaian sbb kitorang da loss da paper contct tu...hehehe... jd yg ni je la join...
kat umah wan marina (man amek gambar)

lepas tu,, kitorang mmg rancang nk ke rumah cikgu jamaliah yg baru je opration kesihatan.... mmg Allah temukan kami,,,beliau ada kt rumah lepas melayan anak2 murid dir yg dulu....hehehe
cikgu jamaliah (tshirt pink) semakin sehat
hampir 2jam lebih kami kat terataknye... memang mendengar dengan tekun pengalaman operationnya.. dari jantung kepada perut.. nasib baik xde operat lagi.. kalo x memang lahh.... tapi lepas ni mungkin ckgu akan berwajah baru kerana akan menjalankan rawatan susulan radioterapi dan  sbgainye....

kisah ketiga?????

menanti respon orang yang membaca "KALKULATOR KECIK-hidup seorang siswa"

2 comments:

shaibah said...

salam...maaf la masih xbg respon. agak sibuk ckit. insya Allah pas final exm akn bg fokus yg istimewa pd KALKULATOR KECIK. huhu..ampun n maaf sb menyepi. segan nk bitau xdan wat mse ni. (-''.-)

shaibah said...

salam..maaf pd DRC sb mnyepi agak lme. segan nk bitau xdan wat mse ni. insya Allah akn bg fokus yg istimewa pd KALKULATOR KECIK. mohon maaf sekali lg....(--')

p/s tlg ingtkn klu tgk2 mcm lupa

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...