pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Saturday, January 21, 2012

HOT | Pemenang Contest Azam SMART 1433H!!!!

Assalammualaikum....

Hai... Rajin BW nampak..?? Yelah.. dah tiba waktu cuti..
Memang semua orang pakat ngadap lappy masing-masing lah kan...
Dan sekali CTK tu free time cuti ni, dan seperti yang dijanjikan pemenang bagi 
Contest Azam SMART Maal Hijrah 1433H akan diumumkan pada bulan Januari 2012.


Berdebar tak..???
Huhuu,,,,
Janganlah berdebar sangat...
Nama pemenang ni diambil dari Top 20, dan pemilihan 3 dari DRC dan 3 dari CTK..
Jom tengok:



JOHAN :


NAIB JOHAN


KETIGA


KEEMPAT


KELIMA


KEENAM
 http://lorongkiri.blogspot.com/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah.html

TAHNIAH!!
Syabas dan tahniah DRC dan CTK ucapkan kepada mereka berenam, kepada yang kurang bernasib baik, rezeki itu Allah tentukan,,, insyaAllah ada dimana-mana..
Dan anda juga telah terpilih menjadi top 20 untuk contest ini..
dan, 
anda yang telah berjaya akan membawa pulang hadiah-hadiah berikut :
http://khayalan27.blogspot.com/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah-by-drc.html

Dan pemenang-pemenang harus menyertakan :
NAMA PENUH : 
NO.HANDPHONE :
ALAMAT RUMAH : 
ALAMAT FB ATAU EMAIL :
hantar kat komen entry ni atau emailkan ke starctk27@yahoo.com...
hantar sebelum 31 Januari 2012 okay...



Kepada yang kurang bernasib baik, insyaAllah cuba di masa yang lain..
Ok, DRC tak sempat nak wat banner untuk 'award gift' pada pemenang, sebab laptop ada masalah sikit...humm.. Apapun.. Tahniahhhh!!!
Dan, DRC harap sangat... Azam ini bukan sekadar untuk meraih hadiah dan menang tetapi untuk memenangkan diri kita di sisi Allah SWT.. Ingatlah.. sesuatu kebaikan melalui niat itu sudah mendapat Pahala, tapi apabila dilakukan dengan amalan, pasti berlipat kali ganda..!!
DRC pssstt : Tahniah kepada pemenang.. DRC mendoakan azam kita terus menjadi amalan kita.. 

7 comments:

❖ Cik Ana ❖ said...

Betuahnyee sape yang menang :)

Nida said...

Alhamdulillah.. syukur, rezeki dari Allah.

Terima kasih tidak terhingga buat DRC dan CTK.. moga Allah melimpahkan rezeki buat kalian... ameeeeennn. dan moga impian kita menjadi kenyataan, Insya Allah.

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com).

Tahniah juga buat pemenang lain :)

nur_za said...

thanks.mudah-mudahan azam semua orang tercapai...insyallah...
nur dah send detail..check yer..kat entry CTK pun nur dah send..hee..

hyz said...

tahniah pada pemenang.

J. Hass said...

terima kasih sangat2.. dah hantar butiran :)

Ckin Kembaq said...

tahniah kepada mereka yg menang..hope azam2 itu dapt dicapai naa.. ^_^

Original CikTeddy said...

wah..tahniah buat pmenang !

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...