pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Sunday, November 20, 2011

SELAMAT BERCUTI....!!!

Assalammualaikumm...
SELAMAT HARI AHAD!!!
Sorry semalam DRC tak kesempatan nak update blog dengan entry,
tapi DRC sempat la berblog walking..
InsyaAllah terus berblog walking...
so, jangan terkejut kalu DRC terjah belog korang toH..!

Semalam, DRC baru je habis exam,
my Final Exam for Diploma...
ceeeehhh..!
baru diploma...
ok what..?!
So, memang pulun study and make sure something i got to bring back home are perfectly!
hahahaa.. speaking kaoo!

Lepas je exam tu DRC conduct untuk dinner classmate.
Walaupun ada yang takdapat join,, takpelah..
Kami husnuzon dengan hangpa...
Memang best dan sangat terharu dinner tu..
Nanti DRC post gambar2 DRC melantak yaa..! :P

Malam ni, DRC akan pulang ke kampung (takdela kampung sangat)
yeeyyy! balik johor lagi..!!~
Ada sapa2 jeles tak..?? :P
Ok, balik ni ada kerja menimbun menanti...hahahaha

Apapun, DRC ucapkan selamat bercuti kepada warga sekolah,
tadika, sekolah rendah, menengah, kolej dll..
Suke la cikgu2 cuti lamaaa..

JOM MANFAATKAN CUTI..!!!
ingat pesan tok abah dan opah nih!~
(pengaruh budak kecik)

DRC psssst : Kan best kalau tok abah ni dijodohkan dengan opah... Dua-dua single.. Ok what??~!!
SELAMAT BERCUTI SEMUA... tp CTK, Ibahpanda, dan korang nak naik semester baru tuuu...
awat muncung mulut tu panjaaaang ngat...??!!hahahahahaaa

4 comments:

Ckin Kembaq said...

Manfaaatkan cuti sebaik-baiknya... ^_^

ctk said...

waaaa...DRC sje je...huhuhuhu...werk.xjeles xjeles...hahaha

NAZRUL AZAT said...

yeeayyy cuti boleh manje2 dgn mak yeeayyy (tetiber) ngeeee :-)

Ungu Violet said...

selamat bercuti kpd yg bercuti...hihi

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...