pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Tuesday, December 13, 2011

CONTEST : aZaM sMarT MaaL HijRaH by DRC & CTK

Assalammualaikum..
Yang Dinanti Telah Tiba...
Inilah ENTRY MELEKAT SAMPAI 13.12.11 
(canteek je kan nombor tu)
Sempena............!!!!
#ingat DRC tak berdebar ke..??huhuu
Kalau nak tengok entry baru,ada kat bawah entry ni.. 
jangan tengok lama2 banner ni.. Maluuuu.. ^_^

DENGARKAN LAUNCHING DARI DRC ::



bilik ni memang tersedia warna pink ok, bukan kehendak DRC...! :P

Objektif Contest :
1. Memberi peluang kepada bloggers untuk mempunyai 1 azam sempena maal hijrah

Syarat-syarat penyertaan :
1. Beragama Islam
2. Buat satu entry dengan tajuk entry contest ni dan tampal banner Contest Azam Smart Maal Hijrah 1433H dan linkkan pada entry ini..
3. Berikan 1 Azam Maal Hijrah dan nyatakan sebab kenapa anda memilinya. 
Azam tu mestilah menepati ciri-ciri"S.M.A.R.T"
-S : smart (baik/elok)
-M : measureable (boleh diukur)
-A : attainable (boleh dicapai)
-R : realistic (logik/masuk akal)
-T : timely (mengikut masa/tempoh)
4. Follow blog sponsor kami seperti dibawah:
5. Dan terakhir,, tanda (tag) contest ini kepada 3 orang rakan anda.
5 STEP UNTUK DAPAT PAHALA DAN HADIAH PERCUMA!!

Barisan Hadiah Menanti Anda! :



Pemenang Utama:
Hadiah dari DRC
Wang tunai/tOpup RM 20 dari CTK
Hadiah craft dari  sweetpea
1 kotak VCO sofgel capsule dari ezzatie

Pemenang ke-2 : 
Hadiah dari DRC
Wang tunai/tOpup RM15 dari CTK 
Hadiah craft dari sweetpea
Hadiah misteri tehaa

Pemenang ke-3 : 
Wang tunai/tOpup RM10 dari CTK
Hadiah craft dari sweetpea
Hadiah misteri ezzatie

Pemenang ke-4 : 
Hadiah saguhati sweetpea
Hadiah misteri tehaa

Pemenang ke-5:
Hadiah saguhati sweetpea
Hadiah misteri ezzatie 

disebabkan pnambahan sponsor, kami wujudkan Pemenang ke-6
hadiah misteri dari ezzatie
hadiah misteri dari tehaa

Terima Kasih Pada Semua SponsOr :)
Jasamu Akan Dihargai :D




DRC psssstt : Assalammualaikum.. DRC dan CTK mengajak anda semua untuk menyertai contest ini. Terima kasih kepada yang sudi join.. Anda boleh tinggalkan link contest anda di ruangan komen (bukan chatbox) yea... Semoga Allah merahmati kita sempena Maal Hijrah 1433H... Ini adalah first time kami (DRC & CTK) buat contest.., mana kekurangan tu bolehlah blogger senior tegur yer...hehehee... Contest ni berlangsung sebulan.. jadi, fikir2kanlah azam apa yang terbaik untuk Maal Hijrah 1433H kali ni... :D
GOOD LUCK!

18 comments:

ctk said...

smoga berjaya DRC..amin :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

wah3.. DRC dan CTK buat contest dahh..

insyaAllah cik panda join tau! n kena pikir lagi ni.. belom abes pikir ape azam baru sempena maal hijrah nie..


GUDLUCK TAU .. BTW, VIDEO TU SIAP ADE BUNYI MOTO LAGI.. hehehe

sis92 said...

yeyeah

sis join :)

http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah.html

Boboi Boy said...

Join :)

http://budakurangmatang.blogspot.com/2011/11/contest-azam-semart-maal-hijrah.html

Izzah Idz said...

turut tak lepaskna peluang

http://ideaakumerata-rata.blogspot.com/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah-by-drc.html

Ckin Kembaq said...

Selamat brjaya kepada smua contestant..hehe ^_^ chaiyok!chaiyok!

cik ezai said...

saya join..^_^
http://lovedalicious.blogspot.com/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah-by-drc.html

aiENn cHAm said...

assalamualaikum adik DRC :)

kite support contest awk
feel free to view oke :)

http://aeincham.blogspot.com/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah-1433-h.html

sume syarat2 wajib da ikot,hehe

J. Hass said...

http://lorongkiri.blogspot.com/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah.html

join :)

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/11/maal-hijrah-contest.html

Nurina Izzati said...

join =)

http://www.nurinaizzati.co.cc/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah-by-drc.html

itsmeFF said...

Bismillah, Saya join Contest ini ^__^

http://cicakering.blogspot.com/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah-by-drc.html

bebyhani said...

salam ..jenuh mencari ruangan comment nihh akhirnya jumpa jugak hahahaha...saya join ^^

http://bebyhanick0lat.blogspot.com/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah-by-drc.html

BCJ said...

harap maaf,saya terpaksa tukar domain ni link saya yg baru http://bukancontenganjalanan.blogspot.com/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah-by-drc.html
maaf ye..
kalau saya kalah contest ni pun xpe..
niat saya cuma nk mengimarahkan contest ni je :)

L said...

hehehe.. gudluck sapae2 yg masuk k.. hehe

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Hi Abg DRC, Abg kan? Ntahla. Saya rasa cam saya muda lagi. *tetiba :D

Ok, 1st saya nak say thank sbb buat contest camni sbb ni mmg contest yg trbaik n blm pnh sy jumpa. dan saya sgt brbesar hati nak berkongsi dgn kwn2 semua tntg apa yg saya akan sharekan dalam entry. Trima kasih kerana membaca. Have a nice day.

http://aimienami.blogspot.com/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah-by-drc.html

Sekian, Wasalam.

김 승 년 said...

Hai saya nak join.

http://likekpop93.blogspot.com/2011/12/contest-azam-smart-maal-hijrah-1433h.html.

nie link saya

aswadz said...

sori lmbt join... busy...

http://aswadz.blogspot.com/2011/12/contest-azam-smart-maal-hijrah-by-drc.html

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...