pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Saturday, November 12, 2011

Selamat Jumpa Soalan, Cari Jawapan...!


INI ADALAH ENTRY MELEKIT... >.<
pergi ke entry bawah untuk entry dan post terbaru..


Doakan DRC cemerlang, boleh gagah, boleh piii utk exam final sem ni...
(kesihatan tu yang penting... :o )

ENTRY INI AKAN MELEKIT DAN MELEKAT DI SINI SEHINGGA
(30-10-2011~~~ 19-11-2011)
minggu peperiksaan ^_^

16 comments:

Rara. said...

jumpa jawapan, lupa soalan :D

DRceria said...

heheheee..... mcm mne leh jd mcm tu Rara..??

Puan Kutu said...

hehe baru nak ajar dah pandai buat sticky post..gudluck yer drc.semoga dpt menjawab dengan tenang dan pass wit flying colour ya!

DRceria said...

insyaAllah.. terima kasih Puan Kutu... Aamin... >.<

hyz said...

gud luck key.... sloga dipermudahkan segalanya.. amin...

ctk said...

olo olo...ensemnyerr..hehe
gudluck ye, cari jawapan sampai lubang cacing..hehee

DRceria said...

hyz --> thanks... insyaAllah...
CTK --> alhamdulillah.. tpi gmbar terkini xleh masuk (NO ENTRY OK!) :P.. tq2..

kunci locker said...

singgah...nk wish gud luck :)

DRceria said...

hehehee... TQ Kunci Locker... >.<

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

jempot singgah blog acu yeaa ustad heheh

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

jempot singgah blog acu yeaa ustad heheh

Cik tikah said...

all the best :)

Fara E's said...

GL ;D

sis92 said...

semoga berjaya :)
salam aidiladha :)

kajaharuna said...

hensem nye abang kite ni :)

kajaharuna said...

hensem nye abang kite ni :)

1st time singgah sini :)

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...