pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Friday, September 30, 2011

Bila DRC menjadi DJ........uuweeakk!

Assalammualaikum semua bloggers and readers.... Selamat menyambut hari Jumaat, penghulu segala hari. Jom rebut peluang dapatkan ganjaran sempena hari jumaat nih...! seminggu sekali je taaoo..!


Hari ni DRC nak share ketika DRC menjadi DJ untuk majlis jamuan hari raya kat kampus..ermm...
.........

....ermmm....
.................................

.......hurmmm......

                                  ...............................
ermmm......
      .................................
...................
hurmm....
..................................................

               ..........................................................................

...................................... 
................................................................................................
hurmm.....

ermmm.........

........................................................................


penat cari gambar nih.. lupa sapa kameraman.. ramai sangat yg snap malam tu.. kalah retisss

kenapa banyak 'erm..........erm......'?
yelah,,, sebab DRC gagap tatau nak cakap apa masa mula-mula.. haiyooo!! memang ketaq tu Allah je la yang tau.... walaubagaimanapun, DRC dapat kawal dan urus gugup dan ketaq tu... yelah untuk menjadi seorang DJ atau Pengacara Majlis kita perlu bijak mengurus dan mengawal gugup dan nervous tu....

Lepas je tamat tugasan barulah DRC boleh melantakkkkk sate, nasi tomato, laksa, bihun sup, dan sewaktu dengannya.. haa.. jangan lupa lomang pun ado...!! yelahh,, masa bekerja takboleh melantak bebagai kerana masih dalam kerja dan suara kena stable and stedy.. cewaahh!!

Dalam pada masa yang sama, DRC record juga segala percakapan dan perbualan ketika menDJkan majlis (eh, betul ke ayat ni?). Dalam time yang sama jugak, DRC mintak komentar-komentar dari para pendengar dan tetamu yang hadir. rata-rata memberi sokongan dan kritikan yang membina pada DRC, al-maklom lah,, kita ni bertatih lagi....

DJ mencarut bebagai sempena raya...! insaflahh~~ :P
Dan InsyaAllah, DRC akan bersama dengan Pro-mentor DRC dan mentee akan terus berkerier dalam arena persada pengacaraan dan penDJan...huhuhu... terutama di kampus... tapi kalau ada yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan dari kumpulan kami, di alu-alukan.. Nanti DRC buat iklan dalam blog ni... (kormerSIALkan diri...opssss~~!)

Apapun, DRC menyusun beberapa jari yang ada atas keterlanjuran kata dan tersalah bicara sepanjang program berkenaan. panggil lah lagi... TERIMA kasih daun keladi, TERIMA kasih atas payment yang diberi...
>.<

nice kan 3 jejaka ni, dari kiri :> si emas, si perak, si gangsa.hehehe ^^

DRC psssstttt : Kalau anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan pengacaraan dan DJ di majlis anda daripada DRC sendiri, amatlah dialukan. DRC dalam proses melatih diri untuk terus maju..insyaAllah...

6 comments:

cik Beskod said...

wah dulu sya pnh jdi dj radio online haha memang gugup la haha ckp pon slow motion je metsi pendengar tertido haha.. tapi lama2 dah ok heheh boleh cakap laju2 hahah x la laju sgt hehee teruskan usaha anda heheh

DRceria said...

waaahh... hebat jugak cik beskod ni..... bleh la tlong pomot DRC dpt job..ehehhee

ctk said...

amboi....cm retis je DJ neh....cmne suare time tuh?okay?heheheh

DRceria said...

hehee... retis la sgt.... :P alhamdulillah suara pulih spt sedia kala....

hyz said...

pasni leh jd dj radio lak...

DRceria said...

insyaAllah kalu ada rezeki kan..... hyzz nt jdi org yg akan DRC interview... Top Bloggers...! >.<

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...