pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Friday, February 25, 2011

pencarian blog paling hensem dan paling cantik 2011...


pertama sekali bila drc baca post dari encik luncai, drc terus terpegun!
"HENSEM KE AKU?"
bukan terpegun dgn kehenseman tapi terpegun dgn soalan.. fuh semangat..!!
ni le pertama kali drc nak ceburkan dan leburkan diri dalam contest mcam ni... sumpah! sebelum ni x pernah pun join...hehee... bukan nk bodek kasi menang tau.. mmg x pernah pon...

setakat drc post dalam blog dan penjenamaan serta wajah baru DRC, byk komen dan kritikan yg drc dapat... mcm2... ada yang kata tu... kata ni.... kata tu... ni..tu...ni....tu...ni...tuttt....
apa pun terima kasih yang komen dan kritik sbb tu lah tandanya anda semua prihatin dengan DRC..hehee...
tengqiu... >.<

ttg contest ni,, jgn la salah sangka... 
bukan drc nk glamor atau popular... cume nak tambah kenalan blogger dan kongsi ilmu melalui blog dengan menaikkan trafik DRC yang semakin lama semakin merundum...huhu... mmg parah sangat... kot2 la dgn cara ni blogger2 lain dpt baca blog DRC dan hayati apa yg drc sampaikan dalam DRC ni...hehehe...

kepada sahabat blogger yg len.. jom la join... bukan ape,, Sharing is Caring, right???

so.... kpd follower setia drc walaupun yg ade je ni,,, sama2 lah kita martabatkan blog sebagai wadah bicara yang efektif dan mudah.....

ceria selalu...
>.<


3 comments:

Encik Luncai said...

thanks join..gud luck :)

Rozuan Ismail said...

singgah sini dari pencarian blog paling hensem..

DRceria said...

hehehe..... good luck to all jugak...

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...