pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Sunday, January 23, 2011

tunjukkan muka sebenar!!!

sekarang ni dalam FB, mcm2 org nak tarik utk glamor dan famous... lebih2 lg yg dok perasan muke diorg ni mcm artis la ape la... smpai ada org ambil semua pic org len dijadikan sbgai pic dia!!
kawan aku, AMIRUL FARIZAM, yg sbelum ni aku ada cter ttg dia kne fake oleh somebody...! kali ini muncul balik!!!
kat bawh ni ada bebrapa bukti yg aku boleh tunjukkan bahawa dia MEMANG AMIRUL FARIZAM dan itulah mukanya!!!
rasanya gambar ni CUKUP utk kukuhkan lagi hujah
bahawa GAMBAR itu kepunyaan AMIRUL FARIZAM!



SECARA LOGIKAL, ADAKAH SEORANG FAKER
BOLEH UPLOAD PIC ORANG LAIN DGN BAYAK
MACAM INI???


NI PIC AKU DENGAN AMIRUL FARIZAM..
KALO KATE NI SUPERIMPOSE, KAT BAWAH NI ADA PIC
YANG AKU REJECT.. AMACAM???
NI YANG PERTAMA\
NI PIC LAGI ORI!! MUKA IZAM 'LARI'..
 jadi, korang yang bace ni, ada masalah?? masih nak kata AMIRUL FARIZAM ni yang fake someone yg tak berperikemanusiaan? utk info, kami da wat report kat cyber security yg bernaung bawah SURUHANJAYA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA MALAYSIA (SKMM). kepada yang berkenaan, jangan sampai kami amik tindakan undang-undang!!


to amirul farizam, aku tlg bukan sebab ang sapa atau ang anak sapa atau apa-apa. aku tolong sbb aku nak ada disebelah orang yang BENAR! sebab tu aku jmpa ang hari tu.. ikhlas~~ walaupun ikhlas tu x perlu dizahirkan... ok...


kepada readers, nasihat dari aku, JANGAN COPY pic orang ok... jgn sibuk jaga jerawat muka org tp muka sendiri penuh kurap.!


kepada NIZAM(aku pun x knal sape die) : bukti anda boleh dipertikaikan kalu kita jumpa kt court! jadi, hati-hati dalam pertahankan seseorang! terima kasih... >.<

7 comments:

Nazim Nasri said...
This comment has been removed by the author.
Wan Fakhrul Rin said...

Ai.. nseb bek la ak ni kurang kacak, xde spe nak curik pic ak.. hahaha

kza.musa said...

bkn mslh kacak x kcak... tp mslh moral manusia dan sikap PHD mnusia ni... tu yg kne benterassss!

Anonymous said...

nizam nasri : aku xmaafkan ko sampai akhirat sbb mnjatuhkan maruah aku!!

kza.musa said...

to nizam nasri : utk ape ak mtk maaf?? terasa ke maruah ko terjatuh?? mcm mna maruah kawan aku tu????? ko mtk maaf kt die dlu, baru ak mtk maaf kat ko.... boleh???

cik faez said...

byk org fake gmbr dia ni , smpai kwn aku pon terkena dgn faker tu . kesian kt dia .

cik faez said...

ermm , pinjam post awak sbgai bahan bukti utk post sy ya , bole ?

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...