pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Sunday, October 17, 2010

kenapa dengan New Header aku??

kalau korang pernah jengah blog DRC sebelum ni,, header yg aku buat lain... sekarang ni dah lain...
dan sekarang ni, aku letak muka-muka aku sendiri...
ADA MASALAH???

aku ada baca dalam 1 blog,, dia tulis sblum ni dia ltak header ada pic dia, mcm aku pye ni, tp skg ni dia da tukar, ltak pic kartoon kononnye katon tu dia.. ok...
ok lah,,, sebab penulis blog tu perempuan.. xkan dia nk tayang muka dia sbgai header... 
so, ak leh accept lah dia pye reasons...
but,,, ada yang tak kena ke dengan header aku ni???

yang aku tengok:
1) memang aku edit kalu-kalut... sbb tu ada yg x kena
2) sume muka aku... mcm2 ragam.. (bajet encem)
3) ok je... sbb nak tunjukkan bahawa DERIA RASA CERIA tu...
4) ntah lah,,,,

tapi,, 
ada org cakap, tak elok letak pic sndiri sbgai header...
KENAPAKAH?????





3 comments:

Radin87 said...

Header ni terletak pada kekreatifan seseorang blogger itu sendiri. Blog tu kita punya, jadi, hiasilah blog itu mengikut citarasa kita. asalkan orang masuk tengok..

"Ya, ini memang blog dia"

Tapi secara peribadi, saya tak letak muka kat header sebab tak kena dgn tema blog saya.

kza.musa said...

thanx......

Ckin Kembaq said...

kza.musa,

I think that girl is quite same with me..n_n
Nak buat header,terpulang pada individu,pndpt sy,bagi yg permpuan,tak elok nampakkan muka.tau sbbnya?

1.Org msuk blog dia sbb nak tengok ke'cute'an muka si pmpn.

2.Perempuan 'cute' nih jadi pemerhatian 'tangan yg tersembunyi'. (sy x temasuk k)

3.Biarlah kita jadi sesorang yg diingati dgn sikap and ilmunya, bukan pd wajahnya.

p/s : Kalu lelaki,letaklah sbbnya lelaki tak ada mslh ngat pun.Dia bukan fitnah dunia..Header kamu ni ok dah..tak jadi mslh..Yg baik tu,kita teladani.. v^_^v

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...