pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Saturday, October 16, 2010

akhirnya....!


INILAH WAJAH 
"PRINCESSMYSTERIOUS ALAN"

this people and "princess" most wanted in KUIN. why???
kalau nak tau, korang bkak lah facebuk budak ni....
KLIK SINI

aku bukan nak aib kan dia.. tp aku nak korang sedar bahawa wanita ini pencetus segala amarah buadak-budak kat KUIN..
dan bukan juga untuk korang anti atau sebagainya...
dan... jikalau benar ini adalah orang yang sebenarnya,, mampukah korang percaya??
pernahkan jadi (fakta kes) yang orang meletakkan wajah lain dlm fb nya???
bukan mahu meragui muka si princess priceless tu, cuma aku rasa.... ada agenda bila dia kembali selepas diactivate akaun fb nya.... dan muncul dengan wajah dengan yg blur...
knapa nak blur??????
kalau korang nak berkenalan rapat dgn bdk ni,, silakan lah........
semoga berjaya.. >.<

4 comments:

Suara Suatu Hikayat said...

weh K.A. aku tak rasa la dia bubuh gambar betul dia even edited. dia ni terlalu licik. ank taw, dia penah mengaku dia bdak skolah aku n aku hampir2 percaya. tapi bila pikir2 balik, xkan la org jahat nie saja nak dedahkan identiti dia.. kalau penyamun pun dia akan sembunyi habis2... sebab dlam FB dia, xda sorg pun yg kenal dia. dlam FB dai ckap dia bdak Muamalat.. ank percaya ka?

kza.musa said...

ak x cya pun dia tu......

Nurhafyza said...

npe ngan dak ni epin?

kza.musa said...

bdk tu dia lazer dlm fb...... ieshh...... nk ckp pun xtau la.. nk kritik org je......

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...