pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Saturday, July 24, 2010

BOLING!!! LIBONG!!!

HAA....!!! mcm ni lah hazmi baling bola boling... ada style!!! cara lah beb.... xpenah aku tengOk org baling mcm tuh...!! biase la... orang pro....hehehehe.....

kiteorang g main boling pun tak plan...haha... anyway, best wlaupun dua orang je...

selain bertaaruf lebih dkt lg kami juga bertafaahum antara sma lain...hehe.. cuma takaful je belom lagi... ceewaah....!!!

cerita pasal taaruf, tafaahum, takaful ni,, Triple T Training akan menemui anda pada Ogos nanti untuk muslimat sahaja... sebelum puasa...!!! jangan ketinggalan!!

petang ni pulak ada shooting... tengok je...hehehe... shooting ape??? nak tahu... kenalah tunggu....hehehe.....

utk maklumat lanjut tntang Triple T Training, layari www.triplettraining.blogspot.com. ok...

2 comments:

! .MiE. ! said...

k.a
ktuk kaa puji
hahak
tq cz promot blog aku
gbr 2 x leh tgok ark

kza.musa said...

mne ade kutuk.....
pestime tgok la...
xtpu.....
hehehe...
wlcome....
pasai pa gmbaq tu??

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...