pagess

Klik Header Ini

Flash

Mutiara Kata Hari Ini

Tanda Allah Mengasihi HambaNya Adalah Dengan Memberinya Ujian...

Monday, June 14, 2010

Misteri?

Siapa
C.I.N.T.A???
kenapa dia terlalu misteri??
lantas jika ia menyerabutkan kepala aku,,,
aku buang chat box yang ada kat gadjet aku....
dia boleh dikatakan mengikut perkembangan blog aku....
tapi....
siapa dia????
dia pelajar KUIN,,
student muamalat...
ambil short sem.....
siapa?????
kenapa misteri???
apa yang nak disorokkan dari aku????
kalau begitu....
aku pun perlu sorokkan identiti aku, begitu????

MISTERI??
aku pasti dia membaca post kali ini....
jangan misteri makan diri sendiri sudah....
harap dia faham.....
bye-bye, "cinta"

8 comments:

cinta said...

C.I.N.T.A
hanya satu cetusan nama
di saat aku membaca blog ini...
hanya sekadar ingin mengetahui bagaimana sebenarnya diri si pemilik blog deria rasa ceria ini...
kerna aku melihat dirinya terlalu sukar didekati.
aku bukannya sesiapa malahan aku x berniat untuk mengganggu kehidupannya.
apa yang sebenarnya diriku lihat tentang K.A amat berbeza dengan apa yang CINTA mengenali DERIA RASA CERIA...
terlalu berbeza.
dan bukanlah setiap masa cinta mengikuti perkembangan deria rasa ceria....
cuma di saat ada kelapangan.
cinta bukan tidak mahu DERIA RASA CERIA mengenali dirinya..
tp sanggupkan deria rasa ceria mengetahui hakikat yang sebetulnya....

cinta said...

jika sebenarnya kzamusa nak tahu siapa cinta sebenarnya....
bukaklah blog cinta...
setelah cinta fikir panjang untuk apa menyorokkan identiti cinta sebenarnya...

fiarayifays.blogspot.com

jika tahu sapa sebenarnya cinta...
minta maaf sangat2..
sebenarnya tak bermaksud begitu...

aFiyA said...

assalamualaikum...
cinta sebenarnya x tahu sama ada kzamusa dah lihat blog cinta atau belum...

dan tidak tahu pandangan kzamusa tentang cinta.
tapi terlebih dulu cinta minta maaf sangat2 kerana berahsia selama ini...
bukak lah blog cinta dan tahulah bagaimana cinta ini sebenarnya...
maaf sangat2...
n cinta haraf sangat respon dari kzamusa......

! .MiE. ! said...

salam bro
thniah
sy ucap kan

tlg p ambik hadiah awk kt blog sy
copy website nie
http://muhamadhazmi.blogspot.com/2010/06/blog-aku-dapat-awardbtol-ker.html

aFiyA said...

dah tahu sapa sebenarnya cinta...
sampai bila nak disorokkan chat box 2 lagi...
adakah anta rasa masih adil untuk terus menghukum...????
cinta hanyalah satu cetusan nama dalam blog...
tetapi realitinya cinta adalah yana.
heheheh...
cinta mahupun yana adalah seorang yang x suka digertak n dipaksa sebenarnya...
serba salah dibuatnya...

aFiyA said...

ok... hehehehh. 2 la buang chatbox 2 napa???
hanya sebab insan x dikenali je....
maaf la selama ni terlalu menggangu bukan niat pun nak kacau...
cuma ingin mengenali sahaja.
maaf k

aFiyA said...

kadang2 kita nak puaskan hati orang lain.... sehingga wat kita jadi serba salah... begitulah hidup.. kita x mampu puaskan hati semua orang kerana setiap insan ada karenah yang tersendiri. cuma kadang2 kita perlu pentingkan diri jugak demi mencapai sesuatu matlamat. tp jng sombong dng jawatan yang dipegang. 2 je...
hehehehe

aFiyA said...

maaf sebab tadi....
sebenarnya x kisah pun penat letih dan semuanya... kalu ada komitmen dari semua... semua 2 sebanarnya bukan sesuatu masalah yang besar...
tapi tadi 2 mungkin agak penat melayan karenah hingga jadi begitu...

Klik-Klik

IKLAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...